Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan Bland jeg Syntetisk & Regular Basert Grease?

Hvis du finner deg selv med et overskudd av konvensjonell eller syntetisk fett, kan du kombinere de to for bekvemmelighet. Følg den riktige metoden for å kombinere syntetisk og vanlig fett for best resultat, men bør visse former for regelmessig og syntetisk fett eller olje ikke kombineres. For det meste, kan det trygt kombinere en moderat mengde av de forskjellige smørefett, så lenge de to er kompatible. Du trenger
Sealed container
Stor plast skje
Vis flere instruksjoner
en

Finn ut bunnen av fett din. Fett vil ikke kaste eller bøye med mindre de har samme "base". For eksempel, noen oljer litium basert, andre er silikonbasert. Ikke bland fett som ikke har den samme basen.
2

Fjern forseglingen fra beholderen din.
3

Brett syntetisk smørefett inn i vanlig fett bruker en plast skje. For best resultat, bruk en ratio på minst tre deler vanlig fett til hver del syntetisk fett.
4

Bruk en liten mengde av blandet fett eller olje til sitt formål å teste den. For eksempel, påfør fett på en sykkel kjede og ta en kort tur. Hvis sykkeltur føles normal og kjeden opprettholdes snarere enn å bli stramt eller knirkete, da fett Blandingen skal være effektiv.
5

Oppbevar blandingen i lukket beholder med lokket godt på. Hold lukket beholder på et kjølig, mørkt sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135397.html

Previous:
Next:

bensin