Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan lage Gass vare lenger

Gassprisene har fortsatt å stige gjennom de siste tiårene. Heldigvis har mer drivstoffeffektive biler blitt produsert og andre er fortsatt produseres i dag. Det er mange måter å gjøre gassen varer lenger og forbedre gass kjørelengde i enda noen av de største bensinslukende biler. Instruksjoner
en

Kombiner turene så mye som mulig. Når du kjører ærend, vent til du har til å forlate hjemmet for en avtale eller å plukke barna opp fra skolen. Planlegg den mest effektive ruten som fungerer med tidsplanen.
2

Bruk alternative metoder for transport. Prøv å ta bussen, sykle, carpooling eller gå når det er mulig.
3

Unngå åser. For å ri over bakker, må du treffer gassen. Dette brenner mye mer drivstoff enn det gjør om du skulle være i stand til kysten på en flatere, mindre kupert vei og gass vil vare mye lenger.
4

lette belastningen i bilen. Når du har for mange varer i bagasjerommet eller baksetet, er den ekstra vekten forårsaker bilen til å jobbe så mye vanskeligere. Bilen vil brenne mer drivstoff hvis det er mer vekt i bilen. Ved å fjerne unødvendige elementer, vil du spare mer gass.
5

Få regelmessig vedlikehold på bilen din. Ved å holde bilen vedlikeholdes med tune-ups, oljeskift og press sjekker på dekkene dine, vil du øke gass kjørelengde betraktelig.
6

Drive fartsgrensen. Fart er ulovlig, først av alt, og andre av alt, ved å kjøre fartsgrensen er du spare mer gass enn du ville gjort hvis du skulle 5 eller 10 miles over. Det er også en god idé til kyst så mye som mulig for å unngå å måtte treffe bremsen og deretter gassen for å få mer fart.
7

Legg drivstoff injektor væske inn i gasstanken før du fyller opp. Dette kan bidra til å forbedre gass kjørelengde.
8

Velg en mer drivstoff-effektive kjøretøy. Besøk Fuel Economy hjemmeside (se referanser) for å lese gass kjørelengde anslag på bilmodeller produsert i de siste 20 årene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135153.html

Previous:
Next:

bensin