Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde på jekket opp Trucks

Den gjennomsnittlige pickup lastebil, i sin natur, er en mindre drivstoff-effektive kjøretøy enn de fleste bilene på veien. Dette er rett og slett fordi en lastebil benytter en tyngre ramme, heavy-duty fjæring og et karosseri som er oppreist og mindre aerodynamisk. Selvfølgelig, noen lastebil eiere ønsker å tilpasse eller utstyre sine kjøretøy ved hjelp av et organ eller suspensjon lift. Dette løftet er ofte gjort av estetiske grunner eller for å få større bakkeklaring for off-roading. En av konsekvensene av oppjekking høyden på lastebilen, derimot, er en ytterligere nedgang i gass kjørelengde. Instruksjoner
en

Begrens mengden av ettermarkedet accessorizing for din løftet pickup og /eller prøve å være selektiv i hva slags tilbehør du legger til. En av fordelene ved å jekke opp en lastebil, er muligheten til å montere store dekk og hjul. Hvis det er mulig, men velger legering eller aluminium hjul i stedet for stål, som stålfelger vil legge unødvendig vekt. Også unngå å legge mange utvendig tilbehør, som for eksempel lys barer, roll barer, step barer, vinsjer, stikk eller grill vakter. Ekstremt store dekk med off-road slitebanen vil også redusere drivstofforbruket.
2

Drive din jekket-up truck ved lavere hastigheter når du reiser på motorveien. Fordi lastebilen sitter høyere opp fra bakken, oppstår det mer luftmotstand og drag. Denne mangelen på aerodynamikk hindrer lastebilens gass kjørelengde ved høye hastigheter. Dermed vil kjøre jekket opp bilen ved 55 km /h eller lavere bidra til å forbedre sin effektivitet.
3

Unngå å bruke lastebilens firehjulstrekk når det er mulig. Mest løftet lastebiler er fire-wheel-drive stand, enten det er ved å trykke på en knapp, eller om du må låse inn de manuelle huber. Ved hjelp av firehjulstrekk, men kommer på bekostning av økt gass bruk. Dermed bytter over til å bruke to-wheel drive noen gang du støter på gode kjøreforhold. Firehjulstrekk bør bare brukes når det er absolutt nødvendig.
4

Unngå bruk av løftet pickup lastebil for daglige ærender eller flere, små turer. Hvis du kan, velge en annen, mer økonomisk husholdning kjøretøy i stedet. På denne måten vil du spare både penger og gass. Bruk jekket opp bilen bare når det er nødvendig eller til fritidsbruk off-roading.
5

Sjekk dekkene og deres innretting. Først, sørg for at dekkene er fullt oppblåst. Hvis de er underinflated, vil din lastebil oppleve et tap i drivstofføkonomi. Også, hvis du har installert større all-terreng eller mud dekk, må du sørge for at de er riktig justert av en profesjonell. Hvis dekkene er ute av linjen, vil du også oppleve redusert drivstoff kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135518.html

Previous:
Next:

bensin