Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Mercedes Fuel Krav

Mercedes-Benz biler krever ulike typer drivstoff, avhengig av type modell og år. Den anbefalte oktan nivå for de fleste Mercedes biler er 91. Imidlertid bør andre brensler brukes om modellen er en diesel-eller hvis bilen har en høy ytelse motor. Bilens år vil også bestemme hvilken type brensel som benyttes. Standard Octane Nivå

Mercedes-Benz eiere manuell for de fleste modeller fra 1990 til nåværende tilstand som kun blyfri 91 oktan bør brukes i disse kjøretøyene. De elektroniske datasystem registrerer hvilken type drivstoff som er i bilen, og vil sikre at kjøretøyet utfører riktig med denne type drivstoff. Den høye oktan nivå vil tillate bilen å opprettholde riktig hestekrefter nivåer og forhindre at motoren knocking som kan være skadelig.

Selvfølgelig er det 91 oktan nivå minimum drivstofftype som bør settes inn i bilen. Å sette et høyere oktantall, slik som 93, er ikke nødvendig, men det kan lett øke utgangseffekten av motoren. Noen Mercedes-Benz modeller før 1980 krever bensin som er ledet og har et oktantall på 97 til 100 kr. Pass på å sette riktig gass i eldre biler fordi de ikke har PC-enheter som føler det feil drivstoff inn i motoren.
87 Octane

Selv om 91 oktan er anbefales for et flertall av Mercedes-Benz-modeller, er det ikke ekstremt skadelig å sette i 87 oktan. Denne lavere grade oktan vil ikke opprettholde bilens ytelse nivå, men det vil ikke skade motoren da datasystem vil vite at drivstoffet er av en lavere klasse. Sette i 87 oktan vil spare noen få dollar hver gang ved pumpen. Ikke bland drivstoff karakterer i tanken på en Mercedes. Hvis du velger å bruke både 91 og 87 oktan, alternativ to på hvert fylle opp.
Alternative Fuel

Foruten biler som kjører på vanlig blyfri bensin , Mercedes-Benz har en flåte på dieselbiler og lastebiler. Disse kjøretøyene krever diesel drivstoff til å kjøre riktig, så et alternativt drivstoff bør ikke brukes for disse kjøretøyene. Mercedes lastebiler alle krever diesel, og noen eldre og nyere forbruker biler kjører på diesel. Dieselmotorer brenne drivstoff langsommere og gir utmerket kraft samtidig som den tilbyr stor kjørelengde. Sjekk alltid eierne manualen før du fyller opp et kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135122.html

Previous:
Next:

bensin