Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan Sammenlign Truck drivstoff kjørelengde

Når du kjøper en ny lastebil, er det gass kjørelengde en viktig faktor på grunn av tilsynelatende stadig økende gasspriser. Å sammenligne gass kjørelengde mens shopping for bilen din, så må du tenke utover miles per gallon (MPG) og vurdere hvor mye du kjører og hvor forskjellige bensin typer og om du ønsker en hybrid. Instruksjoner
en

titt på den generelle MPG. Dette er vanligvis gitt på et klistremerke ligger et sted på bilen (når man ser på nye lastebiler). Sammenligne byen og motorveien MPG av de ulike lastebiler.
2

Finn ut om du vanligvis kjører mer i byen eller på motorveien. Noen lastebiler kan ha en bedre by MPG, men mislykkes i sammenligning med en annen lastebil highway kjørelengde.
3

Sjekk hva slags bensin lastebilene bruker. En lastebil kan kjøre på standard, blyfri gass, mens en annen bruker diesel eller E85 Etanol. E85 Etanol kommer vanligvis til en langt billigere pris, men din gass kjørelengde faller av mens du bruker produktet fordi den ikke har den samme rekylen som gass eller diesel. Diesel brenner vanligvis renere enn bensin, men prisen svinger på rundt det samme som hva blyfri kostnader.
4

Finn ut om bilen er tilgjengelig i hybrid. En hybridbil bruker en del bensin, en del strøm til å kjøre bilen. Ofte elektrisitet går først, så hvis du vanligvis kjører bare korte avstander, kan du ende opp med ikke å bruke mye gass kjøring. Hybridbiler er vanligvis dyrere enn sine ikke-hybrid kolleger, men du kan være i stand til å kreve skatt kreditt på grunn av at det er en renere kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135123.html

Previous:
Next:

bensin