Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Er hva fordelene med Offshore Drilling?

Offshore boring ofte får et dårlig rykte for å forårsake miljøproblemer, men det er fordeler til offshore boring. Offshore rigger hjelpe den lokale økonomien, skape arbeidsplasser, redusere avhengigheten av utenlandsk drivstoff og overraskende også lage boliger for marint liv. I tillegg er de fleste oljeutslipp forekomme under transport av oljen ikke under boring, selv om det er åpenbare unntak. Ifølge Humberto Fontova, den "ytre kontinentalsokkelen, har anslagsvis 115 milliarder fat olje og 633 billion kubikkfot naturgass." Jobber

Offshore oljerigger gi mange primære, sekundære og tertiære jobber. Primær-medarbeidere er de som jobber på riggen selv og inkludere spesialiserte teknikere, arbeidere, kokker, leger, forskere og en rekke andre spesialiserte arbeidere. Sekundære jobbene er de som støtter riggen: mat distributører som bringer inn forsyninger og deler produsenter som bidra til å sette opp riggen selv. Tertiære jobbene finnes blant dem som transporterer olje til raffinering stasjoner og arbeider på land i laboratorier og raffinering stasjoner. Offshore oljerigger holde mange mennesker å jobbe og bidra til å støtte lokale økonomier.
Innenriks Fuel

Offshore boring hjelper USA høste rike forekomster av olje som er plassert på innenriks jord . Dette reduserer avhengigheten av utenlandsk olje og bringer prisen på olje ned for den gjennomsnittlige amerikaner. Dyrt transport avgifter unngås som olje høstet og foredlet innenlands koster mye mindre å transportere.
Miljø

Overraskende miljøet kan dra nytte av offshore boring, hvis det er ingen ulykker. Offshore rigger er massive konstruksjoner i havet som tiltrekker seg et bredt utvalg av marine liv. Fisk, fugler og andre sjødyr kommer til riggen og gjøre det til sitt hjem. Riggen fungerer som et kunstig rev som bidrar livet blomstre så mange dyr bruker den i avl.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135352.html

Previous:
Next:

bensin