Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

2004 Pontiac GTO: Hvordan lagre gass

GTOs er populære body kits som kan endre sportsbiler for racing. Den første GTO body kit ble introdusert i 1960. Disse pakkene kan legge hastighet og øye appell til 2004 Pontiac men også kan raskt tappe drivstoff fra gass tank. Speed ​​er fint når du er racing, men ikke når det gjelder å bruke gass. Hvis du bare vise frem din 2004 Pontiac GTO rundt i byen og ikke prøver å være den første over målstreken, kan du ta skritt for å få bedre gass kjørelengde. Instruksjoner
en

Unngå unødvendig bruk av clutch. Bruke bremsene i stedet for nedgiring tannhjul for å redusere hastigheten. Hold foten fra clutchen når den ikke er i bruk. Sett giret i nøytral i stedet for å holde clutchpedalen deprimert på rødt lys.
2

Purchase gass under kjøligere timer av dagen, i morgen eller om natten. Cooler bensin er litt tettere enn det er i varmen av dagen.
3

Lukk vinduene når du kjører i hastigheter over 40 miles per time. Dette reduserer luftmotstanden.
4

Bruk vents i stedet for oppvarming og air condition så mye som mulig.
5

Slå av motoren hvis 2004 Pontiac GTO er tomgangskjøring for mer enn ett minutt.
6

Unngå tung trafikk. Start og stopp Pontiac GTO vil bruke mer gass enn å reise på jevn hastighet.
7

Ta godt vare på din 2004 Pontiac GTO. Regelmessig vedlikehold omfatter kontroll væskenivåer, endre væsker, holde dekktrykket på de anbefalte nivåene og rengjøring vitale deler som drivstoff injektor. Hvis GTO opererer med lystgass, eller NOS, sørge for at alle komponentene er riktig installert og fungerer. NOS er en brennbar gass som kan gi biler raske serieopptak med hastighet mens racing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135249.html

Previous:
Next:

bensin