Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Bad tank Symptomer

En bensindrevet motor krever ren gass som er tilstrekkelig i oktan og lavere i vanninnhold for å holde motoren i gang på førsteklasses ytelse. Noen dårlig gass slår motoren vil føre til at motoren blir forstyrret og forårsake en rekke performance-relaterte symptomer. Motor Pinging

Et vanlig symptom på dårlig gass pinge, eller knocking, som følge av dårlig eller ufullstendig motor forbrenning. Dette er forårsaket av dårlig gassen ikke antennes og ikke brenne inne i motorens sylindrer så godt som den burde.
Redusert Motoreffekt

Dårlig motorytelse og redusert motorkraft vanligvis resultater fra dårlig gass. Avbrudd i normal motor forbrenning kan føre til reduksjon i strøm og hindre normal ytelse.
Engine Hesitation

Bad gass vil typisk føre til at motoren nøler eller snuble under akselerasjon i et kjøretøy.
Hard-Starter

En motor som er vanskelig å starte er ofte et symptom på dårlig gass i tanken. Tenning er avhengig av et rent og jevn flyt av høy kvalitet gass. Bad gass som er urent og lite oktan eller høy i vanninnhold kan forhindre innledende motor forbrenning, noe som gjør det vanskeligere å starte bilen.
Kontinuerlig kjører
p Hvis det Motoren fortsetter å kjøre etter at motoren har blitt slått av, kan det være et resultat av en dårlig tank. Motoren kan fortsette å kjøre i flere sekunder etter at det allerede har blitt slått av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135086.html

Previous:
Next:

bensin