Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Produkter for å lagre gass og forbedre gass kjørelengde

Automotive butikken sideskip er fullpakket med rader av tilsetningsstoffer, duppeditter og gadgets, alle skryte av sin evne til å øke bilens gass kjørelengde. Ifølge ekspertene, finnes bare ett problem med disse produktene. De fungerer ikke. Ifølge Kirk Ready, professor emeritus i Automotive og Manufacturing Engineering Technology, på Minnesota State University nettside, helle tilsetningsstoffer i bilens tank i håp om å bedre kjørelengde er ønsketenkning. "Hvis det var så enkelt, selges hver bil ville allerede har det, "Ready sa. "Produktene går i sykluser med gasspriser." Produktene er mest nyttige i å forbedre gass kjørelengde allerede plassert i bilen. Vedlikeholde og erstatte disse delene kan hjelpe deg å redusere de årlige bensin kostnader av hundrevis, om ikke tusenvis av dollar. Oksygensensorer

Oxygen sensorer er funnet i de fleste biler som en del av eksosrensesystemet. Disse sensorene kan mislykkes over tid, noe som gjør bilens motor arbeid mye vanskeligere enn det burde. Erstatte en ødelagt oksygen sensor og bilens kjørelengde kan øke med så mye som 40 prosent.
Olje og bensin

Mange glemmer å ha bilen sin olje skiftes regelmessig, og deretter velge den lavest priset motorolje når de bringer bilen for vedlikehold. Bilens bruksanvisningen angir hvilken type olje som skal brukes til størst effektivitet. Den manuelle vil også angi grad av bensin som gjør at motoren din til å kjøre maksimalt.

Tire Gauge

Tire målere bare koster noen få dollar , men sjekker lufttrykket på dekkene vil resultere i høyere gass kjørelengde og store besparelser. Riktig oppblåst dekk vil øke kjørelengden med minst 3 prosent.
Luftfilter

Air filtre bør skiftes når de blir skitne. Et rent filter gjør at bilens motor å puste og kjøre jevnt. Endre Et tilstoppet luftfilter resulterer i en 10 prosent årlig kjørelengde økning.
Tune-Ups

bilen og din mekaniker vil begge være mye lykkeligere hvis du tar bilen i for regelmessige tune-ups. Belønningen følger med en godt avstemt bil er en 4 prosent økning i gass kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135394.html

Previous:
Next:

bensin