Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Måter å forbedre gass kjørelengde

Med usikkerheten i gasspriser, er mange sjåfører ute etter raske måter å øke gass kjørelengde. Dessverre er det mange useriøse selskaper prøver å dra nytte av dette faktum ved å tilby produkter som hevder å gjøre betydelige økninger i gass kjørelengde. Mens enkelte produkter ikke viser en liten økning i gass kjørelengde, ifølge Environmental Protection Agency, de beste måtene å øke gass kjørelengde er å drive mer effektivt og holde bilen godt vedlikeholdt. Effektiv Driving

Driving mer effektivt kan redusere drivstofforbruket med så mye som 25 prosent. Kjøring ved lavere hastigheter kan spare mye drivstoff. Ifølge Federal Trade Commission, kan kjøre med en hastighet på 55 km /h spare 20 prosent mer gass enn å kjøre på 65 mph og 25 prosent mer gass enn å kjøre på 75 mph. Biler bruker mer drivstoff i perioder med akselerasjon enn å opprettholde hastigheten. I bykjøring, følger nøye med på trafikken og unngå tailgating å redusere behovet for start og stopp. På motorveien, bruker cruise control for å opprettholde en konstant hastighet og bruke overdrive tannhjul, hvis kjøretøyet har dem, for å holde motoren i gang mer effektivt.
Riktig Kjøretøyvedlikehold
< p> En dårlig vedlikeholdt kjøretøy kan bruke opp til 20 prosent mer drivstoff enn en velholdt en. Oljeskift, oljefilter og luftfilter på produsentens anbefalte intervaller kan øke gass kjørelengde med opptil 10 prosent og øke levetiden på motoren. Holde dekk fylt på riktig nivå kan lagre opptil seks prosent mer drivstoff enn om dekkene er for lavt lufttrykk. Hvis dekket indikerer en rekke trykk som er akseptabelt, vil det høyeste tallet være mer effektiv enn den lavere tall.
Andre tips

Ifølge US Department of Energy, fjerne unødvendig vekt fra stammen eller andre lagringsmedier områder i bilen kan øke drivstoffeffektiviteten med opp til to prosent. For å unngå å sløse med gass, slå av motoren og unngå tomgangskjøring når du venter i linjer. En bil med varm motor bruker halvparten så mye drivstoff som en med en kald motor. Planlegging av tips og kombinere flere små ærend i en tur kan doble drivstoffeffektivitet. Til slutt, bør du vurdere å investere i en mer drivstoffgjerrig bil. En bil som får 30 miles per gallon vil spare over $ 3000 dollar i drivstoff over fem år når gassen er priset til $ 2,50 per gallon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135537.html

Previous:
Next:

bensin