Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Om snylte Gass

Gass snylte innebærer å bruke et rør for å fjerne bensin fra et kjøretøy. Gass snylte er praktisert av tyver og ansvarlige borgere likt. Gass snylte er lovlig så lenge siphoner ber om tillatelse fra eieren av kjøretøyet som tappes. Her er en rekke programmer for snylte samt måter å hindre det. Identifikasjon

Gass snylte er prosessen med å flytte bensin fra en tank til en annen ved hjelp av fysikk konsepter og en klar plast tube. I fysikk, søker væske sitt eget nivå. Så hvis røret er viklet på en slik måte at den sammenrullede del av røret er på nivå av bensinen i bensintanken, vil røret fylles opp til nivået av gasstanken når røret blir sugd på. Stopp suger som du ser røret fylles opp for å unngå å få bensin i munnen. Deretter kan du helle bensin inn i en annen container.
Hensyn

Gass snylte kan brukes til ulovlige formål, for eksempel å stjele bensin fra en annen bil. Men gass snylte kan også brukes til å pumpe bensin fra ditt eget kjøretøy for å fylle opp en annen maskin, for eksempel gressklipperen. Gass kan også tappes for å gi gass til en annen bilist som har gått tom for gass. Selvfølgelig gjør ikke pumpe bensin med mindre du har tillatelse fra eieren av kjøretøyet.

Advarsel

Mange biler er nå utformet for å hindre at gass snylte. Dette hindrer både gass tyveri og overdreven bensin søl. Også mange nye biler har en anti-rollover ventil som hindrer bensin lekker ut om en bil er involvert i en ulykke. Denne ventilen hindrer også gass snylte. Den anti-rollover ventil må aldri fjernes, fordi dette kan sette bileieren i fare av et branntilløp i en bilulykke.
Expert Insight

beste måte å sug en bil er å kjøpe et rør med liten diameter. Dette rør skal spinnes rundt som det presses ned i gasstanken. For å finne ut at du har nådd bensin, blås forsiktig inn i røret før du er i stand til å blåse bobler i bensinen. Stopp hvis røret møter noen motstand for å unngå skade på tanken. Fjern røret for å kontrollere og se om det er noen bensin på røret.
Forebygging /løsning

Gass snylte kan forebygges ved å låse gasskappe. Gasskappe låser kan kjøpes fra en rekke leverandører. En følsom bil alarm kan avskrekke tyver, så vil motion-aktivert lys. Andre muligheter er parkering der det finnes overvåkingskameraer eller parkering på et sted hvor gassen cap er ikke lett tilgjengelig, for eksempel i nærheten av en vegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135361.html

Previous:
Next:

bensin