Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan er Svovel fjernet fra Oil & Gas?

Råolje og gass har mange komponenter som må fjernes før de er brukbare i markedet. En av de mest giftige elementer i de urene produktene er svovel. Svovel danner forbindelser i gass og olje, slik som hydrogensulfid, som er meget korroderende og meget giftige. Hva er Svovel?

Svovel i sin reneste form er et element som symbol er S, som har atomnummer er 16 og hvis atomvekt er 32.06. Det er et lysegult sprøtt metall. Det er den tiende mest vanlige grunnstoffet i universet, og finnes i mange forbindelser. I antikken var svovel kjenner til grekerne som svovel. Det brenner med en varm flamme og er stoffet som brukes på hodet av kamper. Det er også en komponent i krutt.
Hvorfor Er Svovel Fjernet fra Olje og Gass?

Mens svovel har mange bruker den også kan danne mange forbindelser som er ekstremt farlig for helsen din. Den mest utbredte eksempel er hydrogensulfid, som er dannet ved brenning av brenslet inneholder svovel. Dette er en ekstremt etsende gass som er meget giftig ved innånding. Kommersielt er det brukt til å lage svovelsyre.
Hvordan er uønsket svovelforbindelser fjernet?

Aminer er organiske forbindelser som inneholder et nitrogen atom. Disse aminer reagerer med hydrogensulfid til å produsere ikke-toksiske produkter, som lett kan destrueres. En annen metode er hydrogensulfid åtseletere, som kommer i væske, fast og katalysator typer. De fjerne hydrogensulfid fra gass-eller olje. Fordelen med renovasjonsarbeider er at de er lettere brukes i avsidesliggende områder og kan være rimeligere enn aminer.
Nye ideer

Siden slutten av 1990-tallet nye ideer har dukket opp på hvordan du fjerner svovel fra olje og gass. Filtere har blitt utviklet som tillater svovelet som skal fjernes billig. En annen interessant teknikk har vært utvikling av sopp for å fjerne svovel. Disse nyvinningene er fortsatt i sine tidlige utviklingsfasen, og som i 2010, er ikke allment tilgjengelig kommersielt.
Svovel Removal er mer presserende i dag enn noensinne
p Som boring etter gass ​​og olje fortsetter dypere og dypere ned i jorden, er forskere oppdager høyere og høyere innhold av hydrogensulfid i de grove produkter. Olje-og gassindustrien er dermed tvunget til å finne bedre og billigere måter å fjerne uønsket biprodukter før tilbyr sine produkter til det offentlige.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135362.html

Previous:
Next:

bensin