Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan Sammenlign bensinpriser i Storbritannia

I mars 2010 nådde bensin i Storbritannia rekordhøye 120p en liter, som kjører et motorkjøretøy i dette landet blir mer og dyrere. Som denne trenden slår inn, blir det enda viktigere å budsjettere og shoppe rundt etter den beste prisen på bensin, og det er et par måter dette kan gjøres. Instruksjoner
en

Bruk Internett sammenligning områder. Internett har blitt et utmerket verktøy for å sammenligne verdien av produkter i de fleste samfunnslag. Internett kan nå brukes til å sammenligne supermarked priser, ferier og bil forsikring, det kan også brukes til å sammenligne bensinpriser. Nettsteder som petrolprices.com, whatgas.com og energylinx.co.uk gi deg muligheten til å sammenligne bensinpriser i ulike områder og mellom ulike tilbydere.
2

manuelt sammenligne prisene ved å shoppe rundt. Det er fristende å alltid fylle opp på nærmeste bensinstasjon til hjemmet ditt, gjennom praktisk, men reiser rundt og sammenligne gasspriser i ulike stasjoner kan føre deg til å oppdage en billigere pris og gi deg en større følelse av perspektiv på bensinpriser.
3

Visit forbruker råd nettsteder på Internett. Det finnes en myriade av nettsteder som kan hjelpe deg med å spare penger i din daglige rutine. Disse nettstedene, som inkluderer moneysavingexpert.com, uk.best-price.com, og ComparePrices.BizRate.co.uk, hevder å være i stand til å peke deg i retning av den billigste avtalen på bensin.
4

Drive til de store supermarkedene. Vanligvis kan gigantene detaljhandel i Storbritannia råd til å undergrave mindre bensinstasjoner, så ved å sammenligne din lokale bensinstasjon til ASDA, Tesco eller Morrison, kan du oppleve at du kan spare ganske mye penger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135363.html

Previous:
Next:

bensin