Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Er Lykter trygt rundt bensin?

Bensindamper kan potensielt bli antent av en gnist ved svært lave temperaturer , spesielt hvis de får lov til å hope seg opp i et lukket område. For en lommelykt å tenne bensin , ville det trenger til feil og skape en betydelig gnist. Egenskapene til bensin

A " flash point" er den laveste temperaturen hvor en kjemisk vil produsere nok damp til å bli antent av en gnist eller liten flamme . Flammepunktet av bensin er svært lav : -45 grader Fahrenheit. Faren er redusert i godt ventilerte områder . Tenning kan skje uten en gnist på eller over " selvantennelsespunktet ", som er 536 grader Fahrenheit for bensin .
Lykter og Sparks

For en lommelykt til antennes bensin , vil batteriene må lage en gnist. Dette kan være mulig med en alvorlig defekt batteri eller lommelykt , men det er lite sannsynlig med en fungerende lommelykt. De bensindamp vil også behovet for å ha sivet inn i lommelykt batterirom.
Bilder Broken pærer

En lommelykt med en lyspære (i motsetning til en LED ) potensielt kan antennes bensin hvis det skulle knuse i et område med konsentrerte gasser. Tungsten filament inne i en lyspære kan nå oppover på 4500 til 5500 grader Fahrenheit. Pærer er lufttett , men så tenning kan bare skje hvis pæren skulle knuse nær nok til bensin for å få kontakt med røyken før du kjøler deg ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135495.html

Previous:
Next:

bensin