Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan legge til Fuel Stabilizer til Bensin

Bensin er laget av organiske forbindelser som endrer seg over tid . En gang var en substans som, når den blandes med oksygen , forutsatt kraft for en forbrenningsmotor , i stedet blir en substans som kan danne en gummiaktig rest eller ta på et lakk -lignende kvalitet som kan tette opp drivstoffledninger. Men hvis du vet at du har bensin som ikke vil bli brukt i minst to måneder , kan du beholde det ved å legge til drivstoff stabilisator. Dette vil ikke bare bevare bensin , men det vil også bidra til å forhindre at det oppstår skader på drivstoffsystemet fra degradert bensin . Du trenger
Bensinstabilisator
Bensin
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp et drivstoff som STA - BIL og nok bensin til å fylle tanken maskinen som du legger stabilisatoren .
2

Bestem hvor mye stabilisator du trenger å legge til tanken. Den generelle regelen er å legge en unse av stabilisator for hver 3 til 5 liter gass , men lese etiketten på flasken av stabilisator for å se hva produsenten anbefaler. Hvis du ikke vet hvor stor bensintanken er, bør brukerhåndboken ha denne informasjonen . Tilsett stabilisator til tanken.
3

Fyll bensintanken opp (dette vil bidra til å forhindre kondensdannelse ) , og kjør motoren i ca 10 minutter slik at stabilisatoren går helt gjennom drivstoffsystemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135054.html

Previous:
Next:

bensin