Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

De beste gass kjørelengde Motorsykler

Kunsten å finne en motorsykkel med den beste gass kjørelengde for dine behov og preferanser er å blande akselerasjon evnene til motoren du søker fra en sykkel med det mest optimale modellen tilgjengelig for å oppnå dette målet. Motorsykler faller inn i kategorier av kryssere eller sport sykler. De beste gass kjørelengde motorsykler har 250cc eller mindre i de fleste tilfeller. Husk hvis du får en motor med mer kraft som får omtrent samme mengde gass kjørelengde, kan du være å gi opp lavere vedlikeholdskostnader over levetiden til sykkelen. Cruisers

Cruisers tillate rytteren å sitte rett opp som de reiser. De er designet for vedvarende bilturer uten å forårsake for mye ubehag til rytterne tilbake.

Kawasaki 125cc Eliminator er mer spesielt en nybegynner sykkel på grunn av dets funksjoner og brukervennlighet for den nye rytteren. "CC" refererer til hvor mye volumet av brensel og vann i kubikkcentimeter motorens kammer kan inneholde. Jo høyere tallet er, desto mer drivstoff blandingen motoren kammer kan inneholde, noe som betyr at sykkelen kraftigere og kan akselerere raskere enn de med mindre volum.

Mer erfarne ryttere noen ganger velge den Kawasaki Eliminator grunn av sin gass kjørelengde, kommer som i mellom 60 til 70 mpg. Det går ikke fort nok til å være på motorvei likevel har nok hestekrefter i det å reise vedvarende avstander på en komfortabel 45 mph. Denne sykkelen handler definitivt motorvei håndtering for gass kjørelengde og lengre rekkevidde tregere pendling. Det er en god sykkel for både indre by pendling og lat ettermiddag cruise rundt asfalterte tilbake fjellveier. Prisene er rundt $ 2700,00.

Hyosung Aquila GV 250cc også får en overraskende 60 til 70 mpg ennå er konstruert for vedvarende hastigheter på 60-65 mph. Den ble bygget for alle typer ridning på asfalterte veier, inkludert motorveier. Den veier mer enn Kawasaki 125cc Eliminator og får sin beste gass kjørelengde under indre by ridning. Jo raskere det går, jo mindre gass kjørelengde rytteren kan forutse. Gassen kjørelengde er den samme, men bare på grunn av den måte at motoren er konstruert for. Prisen er rundt $ 3700,00.
Sport Bikes

Sport sykler tillate rytteren å helle mer over bensintanken i en sammenkrøpet fremre posisjon mens du sykler. Disse syklene er utformet spesielt for hastighet, ytelse og profesjonell racing.

Kawasaki Ninja 250cc kjører også rundt 60 mpg. Det betyr ikke generelt får mer fordi det akselererer så raskt. Denne sykkelen er populær for sine elegante, sporty Bodylines og ryttere vanligvis favorisere denne stilen av sykkelen for sin ytelse håndtering, spesielt i svinger. Denne modellen skulle også populært blant profesjonelle stunt ryttere. Noen ryttere oppmerksom på at ryggen begynner å bli ubehagelig på i lengre avstander på grunn av sittestillingen. Prisen er rundt $ 3000,00.

Denne linjen av sykler tilbyr også en større motor valg i en 600cc men gass kjørelengde i utgangspunktet ikke er så god. Noen ryttere har hatt sin 600cc sykkel tuned for bedre drivstofføkonomi, men dette er ikke vanlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135199.html

Previous:
Next:

bensin