Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Advanced Diesel Technology

I en industrialisert verden, maskiner gir et vell av praktisk til menneskeheten. I mange tilfeller er de som bekvemmelighet leveres til en pris. For eksempel, de negative resultatene som stammer fra det høye forbruket av naturressurser (mest spesielt råolje) og virkningen av at visse teknologier (som bensinmotorer) har på miljøet. Avanserte diesel-teknologi er skapt i et forsøk på å redusere våre nåværende og fremtidige ressursforbruk og vår negative påvirkning på miljøet. Fakta

Dieselmotorer er forbrenningsmotorer som bruker varmen i svært komprimert luft for å tenne fyringsolje. Dette kompresjonstenningsmotor prosessen gir mer dreiemoment og effektivitet enn i andre typer motorer, som bensin, flytende naturgass og komprimert gass. Avansert diesel teknologi er "oppgraderinger" til den klassiske dieselmotor. Disse inkluderer variable injeksjon tidtakere, høytrykks-innsprøytning, elektronisk styring og bedre forbrenningskammeret konfigurasjoner.
Betydning
p Som et resultat av den voksende interessen i å løse drivstofforbruk og miljøspørsmål, den 2. februar 2009 US Coalition for Advanced dieselbiler ble lansert for å fremme energieffektivitet og miljømessige fordeler. Koalisjonen opprettholder at avanserte diesel-teknologi direkte ta opp spørsmål om drivstofføkonomi og miljø. Og ifølge The Auto Channel.com, "rene dieselbiler gir den høyeste drivstofføkonomi i den virkelige verden kjøring med 30 prosent bedre drivstofføkonomi, opptil 25 prosent mindre CO2-utslipp og 50 prosent bedre dreiemoment ... enn et tilsvarende bensinbil ».
Funksjon

Hver type avansert teknologi forbedrer den generelle ytelsen til motoren. For eksempel høytrykks direkte injeksjon systemer sikrer en ren innsprøytningsprosessen som optimaliserer drivstofforbruket og leverer en presis dosering av brennstoff inn i forbrenningskammeret. Partikkelfiltre fjerner de minste partikler av nitrogenoksid fra eksos. Og elektroniske kontroller overvåke den generelle motor system for å redusere giftige utslipp. Har
Hensyn

Mange sammenligninger er gjort mellom effektivitet og utslipp undertrykkelse evner av avanserte dieselmotorer og hybrid (bensin-elektrisk) motorer. "Selv om det antas at hybridbil vil spare mer drivstoff enn den avanserte diesel, går den samlede fordel til diesel på grunn av lavere teknologi kostnadene", sier John Graham, dekan ved Pardee Rand Graduate School.

Fordeler

Science Daily, som siterer en Rand Corporation arbeidsnotat, uttalte at "biler og lette lastebiler makt ved avansert dieselteknologi ... kan gi større samfunnsmessige fordeler enn tradisjonelle bensindrevne biler." Begynnelsen av det 21. århundre har sett en betydelig økning i oljeprisen og en økende bekymring om globale klimaendringer. Ifølge studier som de gjøres av Rand Corporation, utbredt bruk av kjøretøy som bruker forhånd diesel teknologier ville ha en stor innvirkning på begge disse områdene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135200.html

Previous:
Next:

bensin