Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Tilsetningsstoffer for å forbedre gass kjørelengde

Med dagens fokus på drivstofføkonomi, er det ikke rart at det er så mange produkter i hyllene som foregir å lagre gass ved en eller annen måte. Mens EPA ikke teste faktisk slike produkter (derav de "godkjent av den føderale regjeringen" etiketter), de bare teste for å se om tilsetningsstoffene vil skade miljøet. Regjeringen garanterer ikke effektiviteten av et produkt, noe som gjør informert shopping som mye viktigere. Fuel System Cleaners

Mest påståtte drivstoffbesparende produkter er noen form for vaskemiddel eller løsemiddel utviklet for å fjerne uønskede avleiringer fra motoren eller drivstoffsystemet. Hver gang du ser "drivstoffsystemet behandling" eller "drivstoffsystemet /injektor /filter renere," det er sikkert å inneholde noen form for løsemiddel. Som bensin brytes ned, pleier det å danne lakk og blodpropp som tetter injektorer og filtre. Mens tilstoppede filtre vanligvis ikke forårsake noen betydelig fall i kjørelengde (før de kommer til det punktet at de må skiftes ut), kan skitne injektor dyser faktisk redusere drivstoff forstøving (fordamping). Hvis drivstoffet når inntaksventilen i flytende tilstand, kan det ikke brenne jevnt. Dette ujevn brenning vil føre til strømbrudd, noe som betyr at du må legge mer drivstoff for å opprettholde samme hastighet. Selv om dette kan negativt påvirke drivstofføkonomi, kan skitne injektorer bare være skikkelig rengjort når fjernet fra kjøretøyet. Konsekvent bruk av drivstoff system renere fra dag én vil holde injektorer fersk lenger, men vil ikke øke drivstofføkonomi over motorens as-new tilstand.
Octane Booster

Mange nye biler har ganske høy kompresjon motorer og stole på drivstoff oktan sensorer for å bestemme riktig mengde tenning timing. Avansert tenning timing er bedre for kraft og drivstofføkonomi, men kan føre til detonasjon ("knock" eller "ping") når kombinert med lav oktan. Octane boosters kan la motoren gå videre timingen litt, men gjør leksene dine før du kjøper. Dersom motoren din har en lavere enn 10 til 1 kompresjon, er da en oktan booster ikke til å gjøre noe for din drivstofføkonomi at høyere oktan gass vil ikke.
Oljeskift

Noen av de få tilsetningsstoffer /behandlinger som virkelig skiller en sjanse til å gjøre en forskjell i drivstofføkonomi har ingenting å gjøre med drivstoff i det hele tatt. Moderne motorer har svært stramme interne avstander mellom lagre og andre bevegelige deler, noe som betyr at overflødig friksjon er alltid en mulighet. En av de beste tingene du kan gjøre for motoren din er å bytte til en full syntetisk olje, som er mye slipperier enn konvensjonell olje. Slippery olje vil redusere "parasittmotstanden", eller strømmen motoren din tar bare for å holde spinne. Mindre parasittmotstanden betyr mer makt til å flytte bilen, og som alltid oversettes til bedre drivstofføkonomi. Selv om det koster mer, fulle syntetisk er sannsynlig å overleve konvensjonelle oljer av 3000 til 6000 miles, så du vil bryte selv når det gjelder tid til å skifte olje igjen.
Olje tilsetningsstoffer

p Hvis du skal feste med konvensjonell olje, vurdere å bruke en olje additiv med PTFE (varemerkebeskyttet som "Teflon"). Teflon olje tilsetningsstoffer er utformet for å redusere parasittmotstanden, og er en av de få tingene du kan gjøre for din motor for å øke sin makt, drivstofføkonomi og lang levetid med ett slag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135237.html

Previous:
Next:

bensin