Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde i en Ford

Gassprisene fortsetter å svinge, forårsaker uro på gassen pumpen. For å spare penger, vil du få mest miles ut av hver tank du legger inn din Ford kjøretøy. Det er mange måter du kan forbedre dine gass kjørelengde, sparer du noen kroner og redusere hvor ofte du trenger å fylle opp. Selv nyere Ford SUV, for eksempel Escape hybrid, er spesielt designet for å spare penger på gassen pumpen. Instruksjoner
en

Unngå situasjoner som krever aggressiv kjøring når det er mulig. Aggressiv kjøring, som inkluderer hyppige påskynde, bremsing og plutselig stopper, spiser bort på gassen din. Aggressiv kjøring situasjoner er en del av hverdagen i storbyene, spesielt i rushtiden på veiene og overflaten gater. Du kan være i stand til å unngå å reise i disse tider ved å forlate tidligere enn normalt i morgen og senere på kvelden.
2

Overvåk hastighet. The US Department of Energy bemerker at hvert femte miles du akselerere over 60 MPH, forbrenner du mer gass. Observere fartsgrensen og bruker cruise control, mens på motorveien, er to måter du kan kontrollere bilens hastighet og brenne mindre gass.
3

begrense mengden av ekstra vekt du transport i din bil. Selv en ekstra 100 pounds i bagasjerommet eller baksetet kan påvirke hvor mye gass bilen krever.
4

Få en melodi opp. Holde bilen i optimal form kan forbedre gass kjørelengde, som en bil som ikke kjører ordentlig, på grunn av skitne tennplugger eller en olje filter, vil kreve mer gass for å oppnå og opprettholde hastigheten.
5

Kontroller at dekkene har riktig lufttrykk med et dekk måle minst en gang i uken. Hver bilens dekk er forskjellige, så sjekk bilens manual for en anbefaling på riktig lufttrykk. Hvis dekkene er ikke de opprinnelige lager dekk som fulgte med bilen din, sjekk den siden av dekket for anbefalte press og inflasjon. For mye luft i dekkene kan føre til en farlig blow-out, og ikke nok luft i dekkene kan redusere gass kjørelengde 0,30 prosent for hver kilo press mindre enn den anbefalte inflasjon vekt.
6 < p> Bruk overdrive funksjonen. Mange Ford biler, som Mustang, kommer med en overdrive-knapp som reduserer turtallet på motoren og kutter ned på mengden gass du bruker.
7

Unngå tomgangskjøring bilen for en lengre periode, enten mens varmer opp i kaldt vær eller venter i trafikken. Hvis du kommer til å stå stille i mer enn to minutter, snu bilen for å spare gass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135106.html

Previous:
Next:

bensin