Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan kan jeg forbedre gass kjørelengde på en 2000 Toyota Tundra?

The 2000 Tundra representert Toyotas første venture i produksjon av full størrelse pickups. Før det året, var Toyota lastebiler kompakt og relativt drivstoffeffektive. Tundra overga Toyotas vanlige drivstoffeffektivitet for større størrelse og makt. Kjørelengde rangeringer for 2000 Tundra varierte avhengig av motor og girkasse pakken, men selv den mest effektive Tundra pakke, som inkluderte en manuell girkasse og 3.4L motor, kunne ikke klarer mer enn 19 mpg på motorveien. Du kan imidlertid maksimere drivstoff kjørelengde på 2000 Tundra hjelp av noen enkle trinn. Instruksjoner
en

Endre måten du kjører din Tundra. Hvis du øke eller kjøre aggressivt, kan du redusere Tundra sin kjørelengde med over fem prosent. For optimal effektivitet, prøve å holde Tundra hastighet under 60 km /h, kjør rolig, og eliminere plutselig akselerasjon og bremsing.
2

Nedgang Tundra vekt. Hvis du har lagt til noen personalizing tilbehør til bilen, fjerne dem for å oppnå bedre gass kjørelengde. Hvis du har lagt en lift-kit til din Tundra, for eksempel, ikke bare det legge vekt, øker det også høyden på lastebilen og reduserer aerodynamikken (jevn flyt av luft rundt lastebilen). Store, all-terrain dekk, roll-barer, vinsjer, ekstra belysning og store speil legge vekt og redusere aerodynamikk.
3

Utnytte Tundra er cruise control eller overdrive tannhjul når det er mulig. Fartsholderen holder motoren i gang på en enda RPM og forbedrer gass kjørelengde. Hvis Tundra ikke har cruise control, bruke overdrive å senke motorens turtall når du kjører i høyere hastigheter.
4

Slå av Tundra er firehjulstrekk dersom forholdene tillater det. Firehjulstrekk bør kun benyttes når ekstra trekkraft er en nødvendighet. Tohjulsdrift bruker mindre drivstoff. Noen tilbehør, som air condition, redusere drivstoff kjørelengde. Slå det av hvis det er mulig.
5

Kontroller Tundra motor olje, tennplugger, luftfilter og dekk. Skift olje hver 3000 miles eller så hvis bilen er brukt for hyppig tauing eller haling. Pass på at luftfilteret er rent. Hvis det ikke er det, må den skiftes. Kontroller lufttrykket i Tundra er dekkene. Hvis det er lavt, Fyll dekkene til riktig nivå. Til slutt, hvis du ikke kan huske noen gang å sjekke tennpluggene, de er sannsynligvis klar til å bli erstattet. Hvis Tundra er riktig vedlikeholdt, vil det oppnå bedre gass kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135418.html

Previous:
Next:

bensin