Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Den Fordeler og ulemper av ikke-fornybare energikilder

Ikke-fornybar energi utgjør 95 prosent av verdens elektrisitet behov. The US Department of Energy spår at innen år 2030, vil bruken av disse energikildene øke med 35 prosent. Tungt integrert i vår kultur --- ikke-fornybar energi har en enorm rekke fordeler, samt flere ulemper. Finite

Grunnen til at ikke-fornybare ressurser er "ikke-fornybar" er fordi det er en begrenset mengde tilgjengelig på jorden. Fossilt brensel --- den mest brukte ressurs --- slutt vil opphøre å eksistere på planeten dersom stadig forbrukes, og dette betyr at til slutt, vil nye, alternative energikilder være nødvendig
Miljø <. br>

annen stor ulempe til fossilt brensel er at de slipper karbondioksid ved forbrenning. Utgivelsen av karbondioksid skaper en negativ effekt på miljøet --- slippe tonn forurensning som er skadelig for planeten.

Alternative energikilder produserer nesten ingen karbondioksid --- hvis noen i det hele tatt --- sammenlignet med fossilt brensel, noe som gjør dem konsekvent ettertraktet.
Forurensning

Forurensning i byene er også et vanlig problem i tillegg til karbondioksid. De nitrøse gasser og svoveldioksid produsert, skape store mengder forurensning, spesielt hvis begrenset til små områder, for eksempel store byer. Dette kan føre til hendelser, for eksempel sur nedbør.
Billige

Fossilt brensel er i dag en av de billigere energikilder på grunn av dagens overflod på jorden. Selv om dette vil en dag endring, er dagens infrastruktur basert på fossile brensler. Dette betyr at de er i dag billigere å produsere --- samt import og eksport --- enn hva investere i alternative teknologier er for bedrifter.

Individuelle brukere av alternative energikilder har en tendens til å betale høyere priser på grunn av Mangelen på tilgjengelig teknologi. De som kjøre hydrogenbiler kan ofte betale prisene langt mer enn hva fylle opp en tradisjonell bensindrevet bil vil betale.
Av strøm

fossilt brensel planter opprettholde Evnen til å generere store mengder av kraft. Dette er en særegen fordel --- siden å plassere en plante i en regional plassering kan potensielt strøm boliger og bygninger for tusenvis av miles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135257.html

Previous:
Next:

bensin