Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Tundra gass-Saving Tips for '02 Toyota

Som med mange lastebiler, Toyota Tundra brenner gass med en rate på mindre enn 20 miles per gallon. Mange lastebil eiere er interessert i hvordan de kan spare gass og forbedre gass kjørelengde som de får på sin Tundra. Det er mange forskjellige tips som kan hjelpe deg å spare gass og penger. Vedlikehold

Sørge for at lastebilen har riktig vedlikehold er svært viktig for gass kjørelengde at Tundra kan få. Jo mer effektivt Tundra kjører, jo mindre drivstoff som brukes til å hjelpe lastebilen kjøre og mer kan bli brukt mot å få bedre drivstoffeffektivitet. Noen rutinemessige vedlikeholdsoppgaver inkludere får oljeskift med anbefalte intervaller, holde dekkene riktig lufttrykk og holde væsker på maksimalt nivå. Pass på å også rotere og balansere dekkene på de anbefalte tider.
Fuel

Bruk type drivstoff som er anbefalt for din Tundra, som er vanlig blyfri. Ved hjelp av en oktan høyere enn det som ikke har noen ekstra fordeler og vil koste deg mer. En lavere oktantall enn anbefalt kan forårsake skade på bilen din. Den optimale fordeler vil komme fra å bruke den anbefalte drivstoff. Pass på å også erstatte drivstoff filtre som nødvendig for å øke ytelsen.
Cruising

Kjøring på motorvei blir mye bedre drivstoffeffektivitet enn å kjøre i bygatene. Stop-and-go handling på bygatene bruker mer drivstoff enn å kjøre med konstant hastighet. Av samme grunn, når du kjører på motorveier bruke cruise control for å holde en konstant hastighet, men bare på rette, flate strekninger. Turtall opp gasstanken brenner mer drivstoff enn å holde på en speed. Kjører for fort kan resultere i en 20 prosent tap i drivstoffeffektivitet.
Vekt

Tundra som veier mindre blir bedre gass kjørelengde. Bære overflødig last legger til vekten av Tundra. Prøv å tømme lastebilen når det er mulig. Jo mindre vekten din Tundra har å holde, må jo bedre drivstoffeffektivitet av lastebilen.
Utføre Engine

ikke holde lastebil inaktiv i mer enn noen få minutt. Tomgang bruker opp gass. Varmer opp motoren er heller ikke noe du trenger å gjøre, bruker den drivstoff i tillegg, og er ikke gunstig for din bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135462.html

Previous:
Next:

bensin