Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan få bedre MPG Med en Toyota Yaris

I de siste årene har drivstofføkonomi blitt en topp prioritet for både jord-bevisste og lavkonjunktur-bevisste mennesker i USA og på verdensbasis. Landets bensin vaktbikkje, FuelEconomy.gov, satser Yaris på 32 MPG ved kombinasjon av by og på motorvei kjørelengde, noe som gjør den til en av lederne i Toyotas effektiv flåte. Men, som en Yaris eier meg selv, jeg vet du kan strekke drivstoff enda lenger - i hvert fall til den kombinerte 36 MPG jeg vanligvis får fra en tank. Du trenger
Tire manometer
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller lufttrykket i dekkene før du kjører å sørge for at dekkene er riktig lufttrykk. Yaris 'standard trykket er 33 PSI, og selv en liten nedgang på 1 PSI i press kan påvirke effektiviteten. Sett dekk trykkmåler i ventilen på dekket ditt, og trykk hardt ned til måleren tar en lesning.
2

Fjern overflødig vekt fra kombi, som lett lagrer unødvendige junk, og noen sykkelstativ eller tungt utstyr som du ikke bruker. Elementer som disse kan veie din lille Yaris ned og lage sin motor jobbe hardere.
3

Utføre rutinemessig vedlikehold på en jevnlig basis, blant annet oljeskift på hver 5000 miles eller 6 måneder, sier Toyota forhandlere. Ifølge Edmunds.com, vaske utsiden hjelper også forbedre effektiviteten.
4

Slå av motoren hvis du regner med tomgangskjøring i mer enn 30 sekunder. Kjøre motoren brenner unødvendig mer drivstoff enn bare å starte og stoppe bilen.
5

Unngå å slå på klimaanlegget med mindre det er absolutt nødvendig. Dette setter ekstra belastning på motoren din og bruker mer drivstoff. Men hvis du kjører i høye hastigheter på motorveien, er det mer effektivt å slå på lufta enn å rulle ned vinduene.
6

Hold hastighet under 65 MPH å optimalisere drivstofforbruket. Den mest effektive hastigheten som å reise er 60 MPH, så holder hastighet mellom 55 og 65 MPH vil gi deg den beste kjørelengde.
7

Opprettholde en jevn hastighet på motorveien, og selv på byen gater, når du kan. Akselerere og bremse sakte, over lengre avstander. Ifølge en blogger på GetRichSlowly.org, "Bortsett fra å kjøpe en ny bil, er dette den mest effektive du kan gjøre for å redusere kostnadene."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135056.html

Previous:
Next:

bensin