Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan øke MPG på en 4Runner

Nye modeller av Toyotas mellomstore SUV, 4Runner, gjennomsnittlig ca 17-23 miles per gallon, avhengig av kjøreforhold. Det er flere tiltak du kan ta for å forbedre drivstofføkonomi og sørg for at du får mest for dine gass dollar. Instruksjoner
Vedlikehold
en

Opprettholde 4Runner å sørge for at det blir best mulig gass kjørelengde. Få regelmessige oljeskift med riktig oljekvalitet - den letteste karakter som vil fungere i ditt klima - for å holde motoren jobber hardere enn den burde, og brenner ekstra drivstoff
2

være sikker. kjølevann er full og riktig blandet å unngå at motoren går varm. Sjekk også luft og drivstoff filtrene til å sørge for at de ikke er skittent eller tilstoppet.
3

Få en tennplugger sjekket av mekaniker. Feil tennplugger alene kan redusere gass kjørelengde med opptil 30 prosent.
Kjørevaner
4

Accelerate sakte og brems forsiktig. Ifølge Castrol, er mer enn 80 prosent av drivstoff som brukes for å akselerere. Og tester utført av Edmunds.com fant at milde akselererende og bremsing økt drivstofføkonomi med mer enn 30 prosent over aggressiv akselerasjon og bremsing hardt.
5 p Hvis din 4Runner er utstyrt med cruise control, bruke den på motorveien, og holde den på fartsgrensen. En konstant, lavere hastighet vil spare gass over skiftende hastigheter og reiser på mer enn 65 mph.
6

begrense bruken av firehjulstrekk. Når forholdene krever det, din 4Runner er 4WD evner er nyttige. Men ikke glem å skifte tilbake til 2WD når du er tilbake på klar fortau.
7

De fleste nyere 4Runners kommer med automatiske girkasser. Men hvis du har en eldre, manuell girkasse modell, skifte på et lavere turtall (for eksempel 2500 i stedet for 3000) og komme inn i et høyt gir raskt. Du kan også bruke clutch for å løsne girkasse og kysten på slake nedoverbakker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135055.html

Previous:
Next:

bensin