Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan fikse en 2000 Pontiac Grand Prix med dårlig gass kjørelengde

The 2000 Pontiac Grand Prix skal være gøy å kjøre, utstyrt med en kraftig V-6 motor og sporty styling. Dårlig gass kjørelengde, men kan skjære i den glede av å eie og kjøre denne bilen. Standarden Grand Prix, drevet av en 3,8-liters motor og automatgir, bør være i stand til å produsere 17 miles per gallon i byen og 27 mpg på motorveien (Se Ref. 1). Hvis 2000 Grand Prix kommer ikke noe sted nær disse tallene, er det flere komponenter du kan kontrollere og, om nødvendig, reparere å forbedre drivstofføkonomien. Instruksjoner
en

Begrens mengden av vekten i din Pontiac Grand Prix. Dette er kanskje den raskeste og enkleste løsning for å bidra til å forbedre bilens gass kjørelengde. Hvis du bærer unødvendig last i bagasjerommet på Grand Prix, fjern det. Hvis du kan fjerne 100 pounds, kan du være i stand til å øke gass kjørelengde med 2 prosent, ifølge tall produsert av Federal Trade Commission (Se Ref. 2).
2

Sjekk plast valances nedenfor de støtfangere foran og bak på Grand Prix samt lister på hver side av bilen. Hvis Valance eller gulvlister er skadet, vil det hindre bilens aerodynamikk, noe som reduserer drivstofforbruket. Dersom delene ikke kan repareres, erstatte dem ved å kjøpe nye eller brukte valances eller gulvlister.
3

Skift olje i Grand Prix, og erstatte oljen med syntetisk olje. En kvalitet syntetisk vil redusere friksjonen i motoren og aktivere den kjøre jevnere. Med bilens motor kjører mer jevnt og effektivt, bør du merke en forbedring i miles per gallon.
4

Kontroller Grand Prix luftfilter. Hvis luftfilteret er tett eller skittent, vil det redusere tilførsel av ren luft til motoren. Uten en tilstrekkelig tilførsel av ren luft, forbrenningsprosessen i din Grand Prix er motoren vil bli hemmet. Dette i sin tur vil begrense gass kjørelengde. Skift ut skittent filter med en ny.
5

Sjekk tennplugger. Tennplugg kan ofte gå glemt i flere år. Hvis dette er tilfelle, vil du ønsker å trekke pluggene og installere riktige erstatninger. Tennplugger har en tendens til å klumpe seg sammen med karbon, spesielt hvis de er uendret i mange år. Dette fører til dårlig forbrenning og redusert gass kjørelengde.
6

Kontroller drivstoff linjer, drivstoffpumpe og gass tank i din Grand Prix. Hvis linjene, pumpe eller tank har noen lekkasjer, vil det se ut som om din Pontiac opplever forferdelig gass kjørelengde.
7

Kontroller lufttrykket i Grand Prix i dekkene. Bare bruk et dekk trykkmåler for å måle mengden av luft i dekkene. Deretter se på det anbefalte trykket trykket på et stempel plassert på førersiden dørkarmen eller rådfør deg med brukerveiledningen for riktig trykk. Dersom trykket er lavt, blåse Grand Prix i dekkene. Lavt dekktrykk fører til økt road friksjon, noe som bidrar til dårlig gass kjørelengde.
8

Kontroller oksygen sensorer og drivstoff sprøytebrukere. Dette krever litt mer mekanisk sikkerhet og spesialutstyr. Dermed kan det være lurt å ta bilen til en kvalifisert mekaniker for å ha disse komponentene kontrollert. Dersom sensorene ikke fungerer som de skal, vil luft-til-drivstoff-forhold være av, noe som resulterer i lavere gass kjørelengde. Også, hvis sprøytebrukere er feil, kan gass kjørelengde bli negativt påvirket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135448.html

Previous:
Next:

bensin