Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan Gass gjør en bil Work

Det virker merkelig hvordan du kan sette en væske i bilen og drive deg og tonnevis av metall nedover motorveien for timer til væsken renner ut , men konvertering av bensin til energi er helt naturlig . Væsken til gass

Liquids er kondenserte gasser . Når væsker slå tilbake i gasser de tar opp mye mer plass . Bensin er spesiell fordi den er relativt stabil , men kan gjøres om til en mye gass ved å tenne den under kontrollerte forhold. Alt som trengs er en gnist i et trangt kammer av forstøvet bensin .
Fundamental Law of Gasser

gasser tar opp mer plass enn væske . Når de forstøvede dråper av bensin eksplosivt konvertere til gasser , utøver det eksplosjonstrykk på veggene av sylinderen - nærmere bestemt den skyver ned i bunnen av sylinderen. Gulvet i sylinderen er toppen av stempelet , så eksplosjonen skyver stempelet ned.
Mechanical Transfer of Energy

Stempelet er forbundet med en stang til veivakselen . Presser stempelet ned roterer veivakselen. Veivakselen er en skjev aksling som går gjennom motoren - alle stemplene slå den . Gjennom et omfattende system av mekaniske ledd , er kraften sendes til hjulene , og bilen er drevet nedover motorveien .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135435.html

Previous:
Next:

bensin