Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan få mer MPG Fra en 1996 Honda

The Honda Motor Co har bygget et rykte gjennom årene for produksjon av økonomiske biler. Faktisk var Honda produserer drivstoff-effektive biler så langt tilbake som tidlig på 1970-tallet. Så uansett om 1996 Honda er en Civic, en Accord eller en annen modell, sjansene er det oppnår mye bedre gass kjørelengde enn de store SUVer som var populære på midten til slutten av 1990-tallet. Du trenger imidlertid ikke ta til takke med din nåværende miles per gallon. Med litt oppmerksomhet på detaljer og engasjement, kan du ytterligere forbedre Hondas drivstoffeffektivitet. Instruksjoner
en

Ordne for regelmessig vedlikehold og reparasjoner på bilen din. Sammen med det åpenbare behovet for standard oljeskift, må du også huske å endre bilens overføring væske og luft filter. I tillegg sørge for at dekkene er riktig justert og full av luft. Justering alene kan påvirke din Hondas drivstofføkonomi med så mye som 10 prosent.
2

Kontroll hastigheter som du opererer Honda. Speed ​​krever større kraft fra motoren, noe som betyr at det må bruke mer drivstoff. Stopp overflødig fartsovertredelse ved å utnytte cruise control. Bare sette farten til under 60 km /h, og hold deg til den. Sørg også for å gi deg selv tid da drar på jobb eller avtaler. Hvis du føler deg som om du kommer til å bli sent, er det mer sannsynlig å få fart.
3

Slå av Hondas tenningslåsen heller enn å la den gå på tomgang. Når du føler deg som om motoren skal kjøre i mer enn et par minutter uten bilen beveger seg, må du slå den av for å spare gass. Hvis du bor i et område med snørike vintre, må du også unngå å kjøre bil for å smelte snø /is på frontruten. Spar gass ved å skrape is og snø av for hånd.
4

Inspiser Honda for noe som legger unødvendig vekt. Hvis du kan finne og fjerne 100 overdreven pounds, kan du gjenopprette så mye som 2 prosent av din gass kjørelengde. Overdreven vekt kan omfatte last blir halt i bagasjerommet, en sykkel eller bagasjebærer på toppen av bilen eller ettermarkedet.
5

Sjekk Hondas gasskappe. En defekt cap øker ikke bare farlige utslipp, kutt det også inn din gass kjørelengde. Hvis lokket er ødelagt eller mangler helt, erstatte den med en ny så snart som mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135514.html

Previous:
Next:

bensin