Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hva er fordelene med bensin biler?

Med alle diskusjonen om global oppvarming og alternativ energi, folk synes å være konstant på utkikk etter måter å forbedre biler som kjører på noe annet enn bensin. Men det er en rekke fordeler og fordeler som bensindrevne biler har over alternativ-drevne biler. Inntil alternative energikilder kan matche fordelene på plass, bensindrevne biler er mer sannsynlig å forbli konger av veien. Makt

En av de største vanskelighetene folk som kjører hybrider møte, ifølge CarSeek.com, er at hybrider bare ikke har den makten som en bensindrevet motor kan gi. Hybridbiler akselerere sakte, og mens de kan lett gjøre fartsgrense, er de ikke i stand til å nå høyere hastighet som bensindrevne motorer kan. I tillegg, ved akselerasjon fra en full stopp, det er en forsinkelse i en hybridbil som en bensinmotor ikke har.
Infrastructure

En av de største fordelene at bensin biler har å gå for dem er deres infrastruktur. Etterspørselen etter bensin krever boring lagene å finne petroleum, raffinerier som slår det inn gass, lastebiler som leverer det og bensinstasjoner som selger det. Dette stadig kjører maskinen betyr at folk som har en bensindrevet bil slipper å se svært langt for å finne drivstoffet de trenger, vanligvis på en ganske vanlig markedspris. Folk som kjører alternativ-drevne biler kan ikke ha denne bekvemmelighet.
Pris

Forholdsvis-talende, bensindrevne biler er langt billigere alternativ på markedet. Bensindrevne biler koster tusenvis av dollar mindre enn hybridmodeller, og enda mindre enn naturgass eller brenselcellebiler. Markedet er fylt med bensindrevne biler, og mange mennesker ville være mye mer villig til å kjøpe en bil til en lavere pris (spesielt hvis det bilens deler kan lett kjøpes for reparasjoner som er nødvendig) enn de ville være å kjøpe en bil på en mye høyere pris (med potensielt høyere reparasjonskostnader nedover veien).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135247.html

Previous:
Next:

bensin