Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre MPG i en Scion XB

Redusert drivstoff-effektivitet resulterer i høyere kostnader når du fyller opp Scion XB med gass. Forbedre gass kjørelengde i din Scion XB, for det meste ved å følge enkle tips kan være ganske enkelt. Selv om typiske Scion XB blir ca 30 til 34 miles per gallon, kan kjørelengde bedres noe hvis du gjør en innsats. Hold styr på kjørelengde din, så hvis det er en endring eller reduksjon i det, kan du ta opp situasjonen så raskt som mulig. Du trenger
Scion XB
Vis flere instruksjoner
en

Blås dekkene til riktig trykk. Mange tror at riktig lufttrykk er det psi oppført på sine dekk, men det er ikke sant. Riktig inflasjon for din Scion XB kan bli funnet på siden av førerdøren jamb. Over-eller under-oppblåst dekk føre til en nedgang i gass kjørelengde.
2

Kjør sikkert og forsiktig. Hvis du følger den anbefalte fartsgrensen i et gitt område, vil du vanligvis savne alle de røde lysene, noe som reduserer antall ganger du stopper og starter. Stopping og starting bruker mer drivstoff enn jevn kjøring hastigheter.
3

Tenk aerodynamikk av din Scion XB. Unngå takstativet mindre du trenger dem for lange turer. Ikke installer ekstra belysning over taket på bilen. Holde bilen ren for støv og rusk. Alt som hindrer flyten av vinden rundt bilen reduserer drivstoff kjørelengde.
4

Empty din Scion XB. Ta noe som ikke er nødvendig for dag-til-dag aktiviteter ut av bilen. Dette omfatter baksetet området og stammen. Hver 100 pounds av vekten viser en markant nedgang i drivstoff kjørelengde.
5

Kombiner ærend inn en tur for å forbedre gass kjørelengde. En motor krever mer drivstoff for å starte den første gangen du skru den på en gitt dag, men mindre drivstoff hvis det er kun slått av for en kort periode. Hvis du har fem ærend å kjøre i en uke, og du velger å fullføre dem på fem ulike dager, vil du bruke fire ganger mer drivstoff enn om du hadde fullført alle ærend på en dag.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135246.html

Previous:
Next:

bensin