Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

DIY Bedre gass kjørelengde

For å få bedre gass kjørelengde, trenger du ikke å foreta noen mekaniske endringer til bilen din. Bare gjøre noen små forandringer i dine kjørevaner og lindrende bilen av overflødig vekt vil føre til bedre gass kjørelengde. Forbruke mindre gass kutter til slutt ned på forurensning, kjører ned etterspørselen etter olje, reduserer turer til bensinstasjonen og sparer deg for penger. Instruksjoner
en

Fjern elementer på taket. Ifølge Federal Trade Commission, "Last på takstativ eller transportør skaper luftmotstanden og kan senke drivstofforbruket med 5 prosent." I tillegg til luftmotstanden, vil belastningen av elementene veie bilen ned, øker gass-forbruk. Hvis du går camping eller for en sykkeltur, og behov for å transportere utstyr på toppen av bilen, husk å ta utstyret av taket, inkludert rackene, når du er ferdig.
2

Drive fartsgrensen. Kjøring i hastigheter over 60 miles per time reduserer gass kjørelengde. Bor under 60 miles per time på offentlige gater skal være enkelt, og som for kjøring på motorvei, kan du administrere bor under 60 miles per time uten å holde opp trafikk ved å kjøre i høyre (slow) lane
.
3

akselerere og bremse gradvis. Unngå plutselige ta offs og brå stopp, og din gass kjørelengde kan forbedres i opp til 5 prosent.
4

Slå av motoren når du venter i bilen. Overdreven tomgang er som å helle gass ned i avløpet. Omstart av bilen, når du er klar til å komme i gang igjen, er en liten pris å betale for mengden forurensning og gass du kan spare.
5

Kombiner ærend. Å få ting gjort i separate dager krever mer kaldstarter og kan forbruke dobbelt så mye gass enn å kjøre samme distanse når motoren allerede er varm.
6

Fjern overflødig vekt fra innsiden av bilen. Ta ut alt unødvendig og separate sesongens elementer du bærer med deg året rundt, som for eksempel jakker og tepper for vinteren og sportsutstyr for sommeren, og bytte dem gjennom årstidene. Ved å eliminere 100 pounds av vekten fra bagasjerommet, kan du forbedre gass kjørelengde med 2 prosent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135327.html

Previous:
Next:

bensin