Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan bruke en vannslange å overføre Fuel

I en nødsituasjon, kan du trenger å overføre drivstoff (bensin, diesel eller parafin) fra en tank til en kanne for bruk andre steder. Bruk en vannslange for å overføre drivstoff fra en beholder (donor drivstoff) til en annen container (mottaker drivstoff kan). Dette er en farlig prosess kjent som tyngdekraften avsuging. Bruk denne prosessen bare under nødsituasjoner og bare med den største forsiktighet. Tyngdekraften hevertvirkning støtter seg på prinsippet av gravitasjonsstrømning fra en høyereliggende reservoar til en lavere høyde beholder og en gang startes, vil det fortsette inntil brennstofftilførselen er oppbrukt, strømmen blir avbrutt eller høyden av tilførselen når nivået til den mottakende fartøy. Bruke ekstrem forsiktighet for å unngå inntak eller innånding noe drivstoff og for å unngå å søle noe drivstoff på bakken. Dette er strengt tatt en "krise-only" prosedyre. Du trenger
Gummi eller plast hageslange, 6 føtter, end kontakter fjernet
Fuel kan
Vis flere instruksjoner
Hvordan bruke en vannslange å overføre Fuel

1.

Klipp et stykke plast eller gummi hageslange til om lag seks meter i lengde uten metal kontaktene på den. Seks meter av slangen gir deg tid til å fjerne munnen fra slangen før drivstoffet når din enden av slangen. Kortere lengder av slange vil arbeide for snylte men vil også redusere time-to-mouth sikkerhetsfaktor. Generelt er lengre bedre og tryggere.
2

Sett den ene enden av slangen inn i drivstofftanken av "donor" kjøretøy eller fartøy. Pass på å fordype den øvre enden av slangen helt inn i inneholdt drivstoff, men ikke for dypt inn i tanken for å opprettholde en høyde differensial hvorpå tyngdekraften vil operere.
3

Blås inn i den nedre enden av slangen for å lytte etter bobler og for å sikre at den øvre ende er fullstendig neddykket. Hvis du hører bobler i tanken, er slangen skikkelig oppslukt. Hvis du hører bare rush av luft i tanken, er at slangen ikke riktig nedsenket. Plasser slangen inn i drivstoff etter behov og kjøre denne testen igjen før du blåser luft inn og høre bobler i drivstoff.
4

Place mottakeren drivstoff kan på bakken på et nivå lavere enn øvre enden av slangen i bensintanken for å etablere den nødvendige høyde-gravitasjon differensial.
5

Pass på at ingen motorer kjører i nærheten, og at det ikke er kilde til flammer og gnister av noe slag. Det må være absolutt ingen røyk av deg eller noen i nærheten.
6

Draw drivstoff inn i slangen ved å skape sug i slangen gjennom munnen i ca ett sekund til de få flyt i gang og deretter raskt fjerne munnen fra slangen. Tyngdekraften vil ta over og det vil opprettholde flyten når strømmen er startet.
P Dette er den farligste trinnet. Hvis du tegner for hardt eller for lenge, vil du få drivstoff i munnen i så fall må du umiddelbart spytte og skyll med vann flere ganger.
7

Legg enden av slangen inn i den mottakende beholderen umiddelbart. Du vil høre og se drivstoff strømme i løpet av få sekunder. Hvis ikke, så du må nøye gjentar du fremgangsmåten til du oppnår riktig flyt.
8

Fortsett å fylle mottakeren container (drivstoff kan) til den er nesten full eller opp til det nivået du ønsker. Flow vil være langsom når det øvre og nedre slange-ende nivåer er nær hverandre. Flow vil være raskere når avstanden mellom nedre og øvre nivåer av slangen er større.
9

Når mottakeren container er nesten full, raskt heve den nedre enden av slangen til en høyde over nivået av den øvre ende av slangen. Dette vil kutte drivstofftilførselen ved å fjerne tyngdekraften differensial.
10

Hold utgangsenden over inngangen enden av slangen, fjern innspill enden fra gasstanken og raskt heve den opp over drivstoff overflaten slik at eventuell gjenværende drivstoff i slangen til å renne tilbake i tanken.
11

Hell noen dråper drivstoff igjen i slangen enten tilbake i bensintanken eller til drivstoff din kan å unngå å søle noe drivstoff på bakken.
12

Fullfør opp denne oppgaven ved trygt og riktig tildekking drivstofftanken, tildekking drivstoffet kan, tørke opp eventuelt sølt drivstoff og ved å tillate noe drivstoff rester å fordampe fra slangen før du legger den bort for fremtidig bruk i nødstilfeller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135338.html

Previous:
Next:

bensin