Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde i en '08 Silverado

Mens lastebiler ikke kan få det beste gass kjørelengde på veien, er det visse jobber som krever en lastebil størrelse og slepekraft. De ulike modellene av 2008 Silverado, for eksempel, får mellom 11 og 15 miles per gallon i byen og mellom 14 og 20 miles per gallon på motorveien. Men disse tallene er ikke satt i stein. For å holde gass kjørelengde på din '08 Silverado arbeider mot lommeboken din, kjøre lastebil på den smarte måten. Du trenger
2008 Chevrolet Silverado lastebil
Vis flere instruksjoner
en

Empty din lastebil seng når det er mulig. Det er forståelig hvis du trenger å transportere en kommode eller ta et par sykler til parken, men ikke holde varene tilbake der lenger enn de trenger å være.
2

Drive fartsgrensen på highway. Når du kommer over rundt 60 mph, begynner du å kaste bort mer gass enn du burde. Overdreven bryte kan også bidra til bortkastet gass.
3

Slå av lastebil i stedet for tomgangskjøring det. Med mindre du bare venter på mindre enn ett minutt, vil tomgang begynne å kaste bort gass uten å få noen kjørelengde overhodet ut av det.
4

Hold dekkene riktig lufttrykk. Lastebildekk ofte tåle mye press fra vekten de bærer, noe som får dem til å tømmes sakte. Underinflated dekk skade din gass kjørelengde.
5

Fix motorproblemer umiddelbart. En lastebil som ikke fungerer på full kapasitet er ikke spare gass på full kapasitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135112.html

Previous:
Next:

bensin