Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan gjør Bensin a Car Move?

Ideen om å sette gassen inn i en bil for å gjøre det kjøres kan virke komplisert , men det er en fire trinns prosess som omfatter inntak , kompresjon , power ( tenning ) og eksos . I inntaket syklus, beveger stempelet seg for å ta i en blanding av brennstoff (gass) og luft , i henhold til AnimatedEngines.com . Komprimering

I komprimering syklus , begynner stempelet å bevege seg oppover til sin opprinnelige stilling , ifølge AnimatededEngines.com . Ved å gjøre dette , lukkes øket sylindertrykk tallerkenventilen brukes til inntak brensel og luft . Motorens svinghjul fortsetter å presse stempelet opp , komprimere blandingen av luft og bensin .
Strøm

I kraft hjerneslag eller sykle , er bilens tennplugger sparken og tenne den komprimerte brennstoffblandingen. Brenning brenselet fører det til å ekspandere, noe som tvinger stempelet nedover. Det er denne handlingen som skaper makt til å flytte bilen .
Eksos

Når stempelet er presset ned av kraften slag, kalt en del cam - løfteren åpner bilens eksos ventil , ifølge AnimatedEngines.com . Bevegelse av stempelet beveger seg naturlig oppover igjen i denne syklusen skyver utmattet drivstoff fra motoren sylinder , starter prosessen på nytt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135475.html

Previous:
Next:

bensin