Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan øke MPG av en 2005 Nissan Frontier

The Frontier representerer Nissan inntreden i det svært konkurranseutsatte kompakte pickup markedet, bli med slike favoritter som Toyota Tacoma og Ford Ranger. I 2004 kunne den Nissan Frontier kjøpes med enten en 4-sylindret eller 6-sylindret motor. De to-wheel drive, 4-sylindret toppet ut med en respektiv 22 mpg i byen og 27 mpg på motorveien. Imidlertid klarte V-6, firehjulstrekk bare 15 og 18 mpg henholdsvis. Uansett hvordan '04 Frontier er utstyrt, det finnes måter du kan forbedre sin gass kjørelengde. Instruksjoner
en

Oppretthold 2004 Nissan Frontier i samsvar med brukerhåndboken. Sjekk dine væsker regelmessig og fylle dem etter behov. Viktigst, endre lastebilens olje omtrent hvert 3000 til 5000 miles. Dette vil gjøre at motoren å kjøre på sitt mest dyktig nivå. Også blåse opp dekkene til trykket som er angitt på sideveggene og sjekke luftfilteret. Hvis det er skittent, må den skiftes.
2

Ikke fart i overkant av 65 mph. Din Nissan Frontier vil begynne å miste gass kjørelengde på grunn av økt luftmotstand ved høyere hastigheter, noe som krever lastebilens motor til å jobbe ekstra hardt for å bevege seg fremover. Opprettholde en konstant hastighet på ca 55 mph. Bruk lastebilens cruise control for å begrense hastigheten din når du reiser på motorveien.
3

Begrens mengden tid du lar din 2004 Nissan Frontier på tomgang. Når du er stoppet og motoren din går på tomgang, du brenner gass som ellers kunne brukes når du er på veien. Slå av motoren før du forventer å bli stoppet i mer enn noen få minutter.
4

Unngå haling ekstra vekt rundt i sengen eller førerhuset på Frontier din. Selvfølgelig er en lastebil bygd for å jobbe hardt og hale tung last, men ikke når det er unødvendig. Fjern den ekstra vekten når du kan. Hvis du bruker bilen til å pendle, er det ingen grunn til å hale overflødig last. Selv en ekstra 100 kg. vil redusere drivstoff økonomi.
5

Gjør en tur i stedet for flere. Være praktisk og nøysom med hvor ofte du kjører din Nissan Frontier. Planlegg turen og bestemme den raskeste ruten, unngå trange områder og flere stoplights. Finne ut hvordan du kan fullføre ærender i minst mulig tid og avstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135299.html

Previous:
Next:

bensin