Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Drivstoff Efficiency Tips for en Chevy Silverado

Mens kjent for sin holdbarhet og evne til å bærer rikelig av last og vekt, er den Chevy Silverado pickup lastebil ikke høyt ansett for sin drivstoffeffektivitet (selv om sin nye hybrid motstykke er ganske drivstoff-effektiv ). Heldigvis, det finnes utallige måter Silverado eiere kan gå om å å maksimere sine drivstoff effektivitet, uten vier mye tid eller penger til en slik en forsøke. Rutinemessig Vedlikehold

En av de billigste og enkleste måter å maksimere drivstofføkonomi er å holde den lastebilen opprettholdes. Dette inkluderer regelmessige olje endringer (hvert 3 000 til 4 000 miles), som begrenser drenering virkning som knyttet til drivstofføkonomi. Sørg for å bruke kvalitet olje, og holde dine dekk fylt til riktige nivåer for å hjelpe forhindre treghet, og derfor drivstoff drain, i en Silverado. Keeping overføring væske og andre væsker nåværende og på optimale nivåer er også sikker på å øke drivstoff effektivitet.


Aerodynamiske Issues

The debatten fortsetter å rase over hvorvidt en lukket tailgate i en åpen Silverado truck bed grenser drivstoff effektivitet, med noen ordtak det gjør ingen forskjell, og andre insistere en åpen tailgate er den veien å gå. Imidlertid, vil å kjøpe en lastebil cover som holder trucken i seng ut av vinden sikkert hjelpe strømlinjeforme drivstoff effektivitet som å gjøre så strømlinjeformer den aerodynamiske utseendet av kjøretøyet. Plus, som en bonus, hjelper det holde varer og verdisaker trygge og sikker under dekke i lastebil seng.



Diverse Metoder

Purchasing høyere-kvalitet bensin er en sikker-brann måte å øke drivstoff effektivitet, skjønt vanlig blyfri gass er ikke er skadelig for en motor i noen måte. Også, kjøring på en rimelig hastighet og unngå "peel outs" og "smoke brannsår" vil sikkert hjelpe økning effektivitet som revving den Silverado-motoren til en slik nivåer brannsår drivstoff mer raskt enn gjennom stødig akselerasjon.




.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135092.html

Previous:
Next:

bensin