Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre drivstoffeffektivitet i en Hummer H2

Hvis du er føreren av en Hummer H2, da er du allerede smertelig klar over at kjøretøyet av valget ikke oppnå størst gass kjørelengde. Selvfølgelig er dette forventet, gitt at Hummer er utstyrt med en massiv motoren i stand til å sette ut over 300 hestekrefter. Kombinert med sin størrelse, er Hummer H2 rett og slett ikke kommer til å konkurrere med små kombi eller sedan når det gjelder drivstofføkonomi. Det finnes tiltak du kan ta, men å få den beste gass kjørelengde mulig for Hummer. Instruksjoner
en

Kjør Hummer H2 godt under fartsgrensen. I et intervju med The Washington Post, Peter Goss, PBS er "motorweek," uttalte at biler begynner å miste drivstoffeffektivitet ved hastigheter over 38 mph. Faktisk vil hastigheter utover 55 mph resultere i så mye som en 10 prosent tap i drivstofføkonomi. Hummer er en heavy-duty kjøretøy som ikke er designet for fart. Bruk Hummer er cruise control for å bidra til å begrense hastigheten din når du reiser på flate strekninger.
2

Hjelp Hummer H2 miste så mye vekt som mulig. Jo lettere du kan gjøre bilen din, jo mer gass du vil spare. Faktum er at bare 100 pounds vil drastisk påvirke din gass kjørelengde, reduseres det med så mye som 2 prosent. Derfor bør du ikke dra unødvendig last, og du må avinstallere ettermarkedet tilbehør, for eksempel store, tunge dekk og hjul.
3

Undersøke rutene du vanligvis tar når du kjører Hummer H2 . Pass på at du bruker en rute som unngår fjellterreng og stop-and-go-trafikk. Også bruke ruter som tar deg hvor du skal gå i minst tid og avstand. Mer effektive ruter vil føre til en mer effektiv Hummer
4

Endre Hummer olje-og overføring væske;. Ha motoren innstilt årlig, og sjekk dekkene for å sikre at de er oppblåst til riktig nivå. Hvis Hummer er motoren går jevnt, vil du finne at økt gass kjørelengde vil medføre. Riktig oppblåst dekk skaper mindre motstand og la Hummer å bevege seg lettere på veien. Dette kan oversettes til bedre gass kjørelengde. Når endring av olje, bør du vurdere å bytte til en syntetisk eller lavere viskositet olje, som både redusere arbeidsbelastningen på motoren din.
5

Unngå overusing dine Hummer bremser. Konstant bremsing er en belastning på gass kjørelengde. Du må forutse stopper og kysten til en stillstand så mye som mulig. Videre må du unngå tailgating, som det resulterer i oppbremsing deretter raskt påskynde, som begge koste deg på gassen pumpen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135298.html

Previous:
Next:

bensin