Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Tips om Making Your Car mer drivstoffeffektive

Med prisen på gass i disse dager, er alle prøver å presse hver siste dråpe. Selv om alle ikke kan sykle til jobb eller råd til en hybrid, det er mange måter å forbedre drivstofføkonomien og strekke dollar i enhver bil. Endre måten du kjører

Ifølge US Department of Energy, rett og slett kutte ut aggressiv kjøring, som inkluderer fartsovertredelse, rask akselerasjon og bremsing, kan du redusere gass kjørelengde med 33 prosent på motorvei-hastigheter og med 5 prosent rundt i byen. The Department of Energy foreslår også å unngå unødvendig tomgangskjøring og overvekt. Bruk cruise control når det er mulig. Og hvis du kan ta varmen, rulle ned vinduene og slå av air condition.
Vedlikeholde bilen

Department of Energy og EPA anbefaler at du kan forbedre gass kjørelengde med opptil 3,3 prosent ved å holde dekk fylt til riktig trykk. Riktig oppblåst dekk varer lenger og øke sikkerheten under kjøring. Du bør også holde bilen på bølgelengde. Reparere en defekt oksygen sensor kan forbedre drivstofføkonomien med 40 prosent. Motor olje er også viktig. Sørg for at det står "energi bevaring" på flasken, for å sikre den inneholder friksjon-reduserende tilsetningsstoffer.
Komme rundt i byen
p Hvis du må gå til butikken og plukke opp barna, prøve å gjøre dem begge i en tur. Kombinere turer kutter kraftig ned på kjørelengde. Carpool og rave pendler til arbeid for å unngå rushtiden når det er mulig. Du kan kutte bensinforbruket i halvparten hvis du Carpool. Når du reiser, gjør en takgrind for mer plass i bilen, og gir deg en sjanse til å drive en mindre kjøretøy. Men EPA og Department of Energy forsiktighet som en ladd takstativ kan redusere drivstofforbruket med 5 prosent. De to etatene videre råde drivere for å redusere luftmotstand og bedre drivstofføkonomi ved å plassere elementer i bagasjerommet når det er mulig.
Drive en drivstoffgjerrig bil

EPA og Department of Energy sier, "forskjellen mellom en bil som får 20 MPG og en som får 30 MPG beløper seg til $ 683 per år (forutsatt 15.000 miles av kjøring årlig og et drivstoff kostnad på $ 2,73)." Mens hybridbiler er dyrere, vil de betale seg i det lange løp ved å spare deg for tusenvis i gassprisene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135411.html

Previous:
Next:

bensin