Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

The Best MPG Cars i 2009

Fuel økonomi er blitt en stadig viktigere faktor i å velge en bil, med alvorlige forbrukernes bekymringer om økende priser og miljømessige behov for bevaring. I 2009 var det en håndfull biler anses å være det beste av sine respektive klasser når det kom til drivstoff forbruk. The US Department of Energy utarbeidet en rapport om dem, med sine respektive miles per gallon. Den omfattende listen over de mest drivstoff-effektive biler er tilgjengelig på FuelEconomy.gov nettsted (se Ressurser). Økonomi Biler

økonomi bilen er designet for å være den ultimate penger saver. De er ikke alltid den mest luksuriøse og de har vanligvis ikke den mest personlige plass, men de kan gå en lang vei på svært lite gass.

2009 Honda Civic Hybrid var topprangert kjøretøy sammenlagt i kategorien mpg. Denne delen-bensin og en del elektriske kjøretøy fikk 40 mpg i byen, mens du strekker til 45 mpg på motorveien. Driver rapporter indikerte at denne bilen fikk en heidundrende 64 mpg i noen tilfeller, i henhold til Fuel Economy nettstedet.
Sport Biler

Sportsbiler er bygd for ytelse, og produsenter har generelt vært disinterested i nivået av drivstofføkonomi de kan produsere i forhold til vanlige modeller. Men den moderne utformingen av mange sportsbiler har forbedret drivstoff kjørelengde, uten å ta unna de kraftige spesifikasjoner.

I 2009 ble Mini Cooper cabriolet vurdert beste sportsbil for drivstofføkonomi av DOE. På 32 mpg, outshone Mini ragtop konkurransen, hjulpet av det lett design og relativt liten størrelse. The mini gikk 380 miles på en enkelt fylle opp. Andre idretter biler av tilsvarende størrelse, som 2009 Saturn SKY, bare fikk 21 mpg og kunne reise bare 246 miles på én tank.
Sport Utility Vehicles
< p> Det SUV er fortsatt et populært valg for familier og de som liker følelsen av ekstra sikkerhet at en stor bil gir. Likevel er denne klassen av kjøretøyet blant de verste synderne når det kommer til drivstoff forbruk.

Heldigvis fikk en håndfull SUVer hjelp fra en hybrid motor. Ford Escape Hybrid, Mazda Tribute Hybrid og Mercury Mariner Hybrid alle rangert likt på drivstofføkonomi i 2009. Hver av disse kjøretøyene klarte å presse ut 34 mpg i byen og 31 mpg på motorveien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135438.html

Previous:
Next:

bensin