Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde for en 2001 Chevy S10 Med en 4,3 motor

Siden sin debut i 1982, har den kompakte Chevy S10 alltid oppnådd relativt god gass kjørelengde for en pickup lastebil. En 2001 Chevy S10 med en 4.3 motor er anslått å få om lag 16 miles per gallon i bykjøring og 20 miles per gallon på motorveien. Fordi S10 er utstyrt med 4,3 beefier, seks-sylindret motor, er drivstofforbruket ofret i bytte for større hestekrefter. Du kan imidlertid nå og enda litt overgå anslått drivstofføkonomi for lastebil ved å følge en enkel, pragmatisk handlingsplan. Instruksjoner
Bedre gass kjørelengde for din 4.3L Chevy S10
en

Ikke ta din S10 er bakluke eller kjøre med bakluken ned. Det er en populær myte at tailgates øke drag på pickup din. Sannheten er at tailgates faktisk ha nytte aerodynamikk av lastebiler, som de forårsaker en boble av virvlende luft danne bak førerhuset på riksveg hastigheter.
2

Fjern unødvendige ettermarkedet deler fra Chevy S10. For eksempel, hvis du har en veltebøyle eller verktøykasse festet til sengen, ta den ut. Den ekstra vekten vil bare føre til at lastebil å brenne mer gass. Denne regelen gjelder også for store dekk, kjører brett, grill vakter, lift kits, ekstra utvendig belysning og store sideview speil. Husk også å fjerne unødvendig last fra sengen av S10.
3

Drive din S10 fornuftig. Holder seg til fartsgrensene og unngå aggressiv kjøring. Du begynner å drastisk redusere drivstofføkonomi over 60 miles per time, vil du også kaste gass kjørelengde med mose gassen til gulvet når du starter ut fra en stopp lys og ved å vente til siste sekund for å bruke bremsene. Heller bruke cruise control (hvis montert) når du reiser på flate strekninger av motorveien, forutse når du må stoppe og akselerere sakte.
4

Skift olje regelmessig for å holde den 4,3 motoren i gang som smidig og effektivt som mulig. En godt vedlikeholdt motor oversettes til bedre gass kjørelengde. Også se nærmere på ved hjelp av en kvalitet syntetisk olje neste gang du skifter væsker i lastebil, som en syntetisk vanligvis gir bedre beskyttelse mot friksjon enn vanlig olje.
5

Sjekk luftfilteret mens du gjør vedlikehold på din S10 og endre den når det blir for skittent. En god, ren tilførsel av luft vil hjelpe din S10 kjøre med mindre anstrengelse og dermed redusere mengden gass som trengs.
6

Kontroller trykket i dekkene mens du er i gang og sørge for at de er riktig lufttrykk. Under-oppblåst dekk lik færre miles per gallon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135125.html

Previous:
Next:

bensin