Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan beregne kjørelengde Innenfor en by

Oppnå den beste gass kjørelengde er mulig, uansett hvilken type kjøretøy du eier, viktigere enn noensinne. Ikke bare vil bedre gass kjørelengde hjelpe deg lagre dine hardt opptjente penger, bidrar det også til et renere miljø med mindre luftforurensning og redusert avhengighet av utenlandsk olje, noe som øker nasjonal sikkerhet. Mest alle biler 'drivstofføkonomi er redusert i bykjøring. Hvis du ønsker å øke gass kjørelengde på din bil eller lastebil, må du først forstå hvor mange miles per gallon blir det i byen. Instruksjoner
en

Gå til en bensinstasjon og fylle bilens gass tank med gass. Så snart pumpen løsnes, stopp.
2

Skriv bilens kilometerteller lesing ned på et stykke papir. Drive i byen før du har brukt ca 1/4 til 1/2 tank av gass.
3

Gå til en bensinstasjon og fylle bensintanken igjen. Så snart du har fylt tanken, se på bensinpumpe og skriv ned hvor mange liter det tok å fylle bilen. Deretter komme tilbake i bilen og skrive ned nye kilometerstand.
4

Bruk en kalkulator eller penn og papir for å trekke den opprinnelige kilometerstand fra den nye kilometerstand. For eksempel, hvis den opprinnelige lesing var 77 500 og den nye lesing var 77 650, ville du trekke fra 77 500 fra 77 650 for å få 150 miles.
5

Bruk penn og papir eller kalkulator for å dele den totale antall miles du kjørte i byen med antall gallons det tok å fylle opp bilens tank. Når du er ferdig å dele, vil du ha din by kjørelengde. For eksempel, hvis det tok 11 liter for å fylle tanken, dividere 150 med 11, som gir deg en total på 13,6 miles per gallon i bykjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135330.html

Previous:
Next:

bensin