Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre miles per gallon

I disse harde økonomiske tider, kan det være vanskelig å finne penger til å fylle bensintanken hver gang den tømmer. Flere og mer miljøvennlige og bensin-effektive biler har blitt produsert for å bekjempe dette fenomenet, men en splitter ny bil er en heftig upfront utgift for en liten gevinst i bensin effektivitet. Heldigvis kan du ofte spare mer gass i din nåværende bil enn du ville gjort i en hybrid rett og slett ved å kjøre mer effektivt. Spar penger og bensin ved å endre måten du kjører, snarere enn den bilen du kjører. Instruksjoner
en

Kjør til bensinstasjonen nærmest deg og fylle opp tanken med premium bensin. Hvorfor premie når du prøver å spare penger? Premium bensin faktisk inneholder forbrenning hemmere, angitt med sin oktantall, noe som gir en langsommere brennende drivstoff.
2

Sett bilen i første gir og trykk mykt på gasspedalen. Gasspedalen en effektiv kontroll av mengden av brensel som leveres til motoren. Trykk på mer mykt å tape mindre drivstoff.
3

Sakte akselerere til 2000 til 2500 omdreininger per minutt. Skifte til det neste giret og holde akselererer sakte til du kommer til ønsket hastighet. Skifte til en høygir når cruising til å bruke mindre drivstoff ved lavere motor turtall.
4

Når du er klar til å bremse ned, flytte bilen i fri og bremse raskt. Ved bremsing, er motoren i gang, men er ikke propelling deg fremover, effektivt sløse bensin. Begrens mengden tid du bremse ned ved å bremse raskt for korte perioder av gangen.
5

Accelerate igjen ved å sette bilen i første gir og trykke mykt på gasspedalen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135227.html

Previous:
Next:

bensin