Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan hevert gasstanken på et Sable

snylte gass ut av en bil er en metode for å bruke en slange for å fjerne gass fra bilens gasstanken. Hvis du ikke skal bruke Mercury Sable for noen tid, og ønsker å ta ut gass for bruk i et annet kjøretøy, er et rør-basert hevert en fin måte å få gassen ut av Sable raskt. Du trenger
Clear tubing
Gass bokser
Vis flere instruksjoner
en

Sett den ene enden av den klare slangen inn i gasstanken på Sable. < BR>
2

Hold den andre ende av slangen over nivået til gasstanken, holde en jevn økning i høyde fra tanken til den eksponerte enden. Dette vil forhindre dannelse av bobler i sug prosess som vil forhindre at vannlåsen fra arbeidslivet.
3

Suck på enden av slangen, mens du holder visjonen fokusert på bensin som det stiger gjennom røret. Tilfeldigvis inntak av bensin kan være farlig, og derfor er det viktig å se på gassen for å sikre at du ikke suge noen hele veien gjennom røret.
4

Crimp slutten av slangen når du har sugd bensin så langt gjennom røret som er sikkert mulig.
5

Sett krympet enden av slangen inn i en åpen gassbeholderen. Pass på at beholderen sitter under bensintanken på Sable.
6

Slipp crimp i røret for å begynne strømmen av bensin ut av tanken og inn i boksen. Så lenge det er mer bensin under det høyeste punkt av røret på kan side enn på siden av tanken, vil tyngdekraften trekke gassen ut på boksenden, tvinger vakuumrøret for å suge opp gassen fra tanken ende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135226.html

Previous:
Next:

bensin