Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvor å rydde opp en Small Gasoline Spill

En bensin utslipp , er uansett hvor liten , et alvorlig problem og en sikkerhetsrisiko. Det er imidlertid et par ting du kan gjøre for å rense et utslipp trygt og raskt ved hjelp av materialer som kan allerede være liggende rundt hjemmet ditt. Du trenger
Kitty kull eller baking mel
Broom
Dustpan
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk for eventuelle åpne flammer eller noe som kan produsere en gnist og fjerne og /eller slukke dem . En bensin utslipp forsvinner ganske raskt , slipper røyk som kan bli antent .
2

Ventiler området . Hvis du er i et lukket område , for eksempel en garasje eller kjeller , åpne noen dører eller vinduer . Det røyk fra bensin kan gjøre deg svimmel og kvalm , så opprettholde en god luftstrøm i området er viktig.
3

Dekk sølet med pus kull . Kullet vil absorbere bensin og røyken som kommer fra den. Hvis du ikke har pus kull , kan du bruke baking mel. La kull eller mel sitte i ca 20 minutter for å sikre at flertallet av bensin er absorbert.
4

Fei opp søppel eller melet i en støv-pan . Kast det med en gang i en beholder som ikke vil ha noen gnister eller glør dumpet inn i den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135350.html

Previous:
Next:

bensin