Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde på en Titan

Nissan Titan, som navnet antyder, er en stor lastebil. Den kommer utstyrt med de kraftigste V-8 motor i sin klasse og er ikke akkurat laget for å oppnå glorete drivstoffeffektivitet karakterer. Faktisk faller den Titan bak andre av samme størrelse pickups når det gjelder gass kjørelengde. Du trenger imidlertid ikke miste håpet. Mens Titan er kanskje ikke den mest drivstoffeffektive kjøretøy på veien, er det ting du kan gjøre for å øke ytelsen og spare penger på pumpen. Instruksjoner
en

Fjern ettermarkedet tilbehør. Hvis du har tilpasset din Titan med store dekk og /eller felger, en grill vakt, roll bar, verktøykasse eller gå barer, har du lagt ekstra vekt på lastebilen, og dermed redusere sin drivstofføkonomi. Fordi Titan er allerede en så tung bil, vil den ekstra vekten av tilbehør føre til at motoren til å jobbe så mye hardere og forbrenne mer drivstoff.
2

Kombiner flere ærend til én. For å lagre gass, trenger du ikke ønsker å kjøre Titan mer enn det er absolutt nødvendig. Dette betyr at du må nøye planlegge dine ruter og prøve å fullføre så mange ærender som mulig på en tur. Unngå bykjøring, stopplys og ujevnt terreng. Husk også å fjerne last fra din Titans sengen før du hodet ut.
3

Drive på eller under fartsgrensen. Din Titan har en kraftig motor og du kan bli fristet til å vise frem at makt på motorveien. Motstå fristelsen. Hver gang du nå hastigheter utover 60 km /h, du drastisk redusere lastebilens drivstoffeffektivitet. En av de beste måtene å dempe behovet for fart og øke Titans gass kjørelengde er å bruke cruise control når på flate strekninger av åpne motorveien.
4

Opprettholde Nissan Titan. Du vil merke forbedringer i drivstoffeffektivitet hvis du regelmessig endrer olje, luft og drivstoff filtre, og hvis du skal blåse opp Titans dekk. Du vil også være lurt å sjekke væske i differensial og overføre saken, og endre dem når det er nødvendig. Les din Titans brukerhåndboken for nøyaktig informasjon om vedlikeholdsplaner og type væsker anbefalt av Nissan for lastebil.
5

Drive med bakluke din opp. Det kan synes at å senke bakluken på Titan vil bidra til å redusere drag på lastebilen din og dermed bidra gass kjørelengde: Dette er ikke sant. Bakluken når den er lukket, hjelper faktisk utførelsen av lastebilen ved å lage en liten lomme av virvlende luften over sengen. Dette virvlende luftboble tjener til å redusere luftmotstanden ved høyere hastigheter.
6

Unngå aggressive kjørevaner. Det er ingen grunn til å rase fyren ved siden av deg, eller for å se hvem som kan akselerere raskere fra et rødt lys. Mens det kan gi deg en flyktig følelse av tilfredsstillelse å slå ham til neste lys, vil ditt smil raskt svekkes et surt ansikt når du må fylle opp på bensinstasjon. Også unngå bråstopp, forutse når du må stoppe;. Bremse ned på forhånd og kysten, når det er mulig

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135139.html

Previous:
Next:

bensin