Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Enkle måter å spare gass

Med gasspriser igjen inching mot $ 3 per gallon, og økonomien pusler sammen, er tips om hvordan du kan spare penger og få mest mulig kjørelengde ut av gasstanken en prioritet for sjåfører over hele Amerika. Å bruke penger på en ny bil eller en hybrid er ikke nødvendig - noen enkle tips og endringer i dine kjørevaner kan gjøre en forskjell i å lindre noe av smerten ved pumpen. Bil Vedlikehold

Før du begynner å kjøre, må du konsekvent holde tritt med grunnleggende vedlikehold av kjøretøyet. Dette er en av de viktigste trinnene i å spare gass.

Ta bilen inn på en butikk for vanlige optimaliseringer, som vanligvis er rundt 3000 miles til 5000 miles, avhengig av kjøretøyet. Det er lurt å sørge for at du får oljen skiftet, luftfiltre skiftes ut, sjekket alle væsker og dekk roteres. I tillegg bør dekkene blåses opp til den maksimale grensen og balansert.

Du ønsker ikke å kjøre med mye vekt i bilen. Eliminere alle unødvendige gjenstander i bagasjerommet og bak på bilen. Det står til grunn at jo mer vekt på kjøretøyet bærer, jo mer gass den vil bruke.
Driving

Ikke varm opp bilen, selv under den kaldeste vintre. Tretti sekunder er vanligvis nok av tid til tilstrekkelig varme opp bilen, jo mer bilen går på tomgang, jo mer gass den bruker. Og ruse motoren er ikke nødvendig når varmer bilen opp (eller når som helst, egentlig). Alt den gjør er å bruke litt mer gass.

Når du kjører, må du ikke trykke for hardt ned for fort på gasspedalen, spesielt når du starter eller stopper. Lette foten ned på pedalen. Driving fartsgrensen kan også øke miles per gallon med mer enn 20 prosent, spesielt for landeveiskjøring. Det vil selvsagt være ganger når du kjører over fartsgrensen ikke kan unngås, men du bør også følge med fartsgrenser når det er mulig -. Av sikkerhetsmessige grunner samt fordeler til drivstoff bevaring

Og når du kjører på motorveien, er det greit å bruke air condition, for å ha vinduene nede ved høye hastigheter fører luft drags, som tvinger bilen til å bruke mer gass for å holde bilen går med høy hastighet. Den beste måten (og noen ganger mest ubehagelig måte) for å lagre gass mens du kjører på motorveien er å kjøre med vinduene oppe og ingen air condition.

Bruk åser til din fordel. Hvis du kjører ned en bakke, la bilen kysten. Og når du kjører opp en bakke, prøv å akselerere før du treffer bakken, og ikke så mye mens du er på bakken.
Extra Tips

Pass på at du velger riktig bensin for bilen din. Noen motorer kan prestere bedre med en høyere oktan gass. Sjekk brukerhåndboken for å finne den riktige bensin for bilen din.

Når det er mulig, tur med andre, bruke offentlig transport eller gå. Selv om dette er ikke hva folk flest ønsker å høre, alt avhengig av hvor dårlig du vil lagre gas.Find alternative ruter slik at du ikke sitter fast tomgang i trafikken. Selv om en alternativ vei kan være lengre, hvis du ikke går på tomgang, kan det spare deg mer gass i det lange løp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135168.html

Previous:
Next:

bensin