Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hva er gjennomsnittlig gass kjørelengde for en Dodge 5,7 HEMI?

The Dodge 5,7-liters Hemi V8-motoren ble introdusert i 2003 av Chrysler LLC. Den erstattet den mindre effektiv Magnum 5,9-liter og 8-liters V-10, som drives av heavy-duty Dodge Ram pickuper. Den Hemi ikke har et rykte for drivstoffeffektivitet, men de siste årene Chrysler har gjort store fremskritt i utviklingen av det å få bedre gass kjørelengde. Noen Chrysler produkter som drives av 5,7-liters Hemi kan oppnå kjørelengde i midten av 20-årene mpg rekkevidde. Bakgrunn

Dodge 5,7-liters Hemi gass kjørelengde, som alle motorer, avhenger av mange faktorer. Størrelsen og vekten på bilen, sjåføren vaner, værforhold og bruk av tilbehør, for eksempel klimaanlegg, alle spille en rolle i drivstoffeffektivitet. Den Hemi brukes utelukkende i Dodge og Chrysler er større kjøretøy der kjørelengde er middelmådig i beste fall.
Strøm rangeringer

Hemi strøm varierer fra 357 hestekrefter og £ 389-ft dreiemoment i Jeep Grand Cherokee til 399 hk og £ 390-ft dreiemoment i Dodge Durango SUV. Dodge Ram 1500 pickup Rangeringen er 390 hk og 407 lb-ft dreiemoment. Som et resultat, får hver Chrysler og Dodge kjøretøy litt forskjellige kjørelengde tallene.
Challenger og Charger

2010 Dodge Challenger, drevet av den 5,7-liters Hemi med en standard eller automatisk girkasse, oppnår 16 mpg i byen og 25 på motorveien, ifølge US Environmental Protection Agency. Den 2010 Charger oppnår identiske gass kjørelengde resultater. Men firehjulsdrift Charger får litt mindre på motorveien ved 23 mpg.
Dodge Ram

light-duty Dodge Ram 1500 pickup får dårligere resultater på grunn av sin vekt og bærer tunge byrder. EPA anslår Ram 1500 utstyrt med en 5-trinns automatisk girkasse oppnår 14 mpg i byen og 20 på motorveien. Highway kjørelengde synker litt ned til 19 mpg når utstyrt med Hemi å håndtere bensin eller 85 prosent etanol. Kjørelengde ytterligere nedgang på 4-hjulsdrevne modeller med 13 i byen og 18 på motorveien.
Chrysler 300

5,7-liters Hemi-drevet Chrysler 300 , oppnår den samme motoren som brukes i Dodges, 16 by mpg og 23 highway mpg. Highway kjørelengde øker med 300/SRT8 modell med 25 mpg på motorveien.
Hemi Hybrid

Chrysler produserer 2010 Dodge Durango og Chrysler Aspen hybridbiler. Paret er drevet av 5,7-liters Hemi genererer 345 hk og 380 lb-ft dreiemoment. Automaker Multi-Displacement System gjør at motoren kan kjøres på bare fire sylindere når åtte ikke er nødvendig i visse kjøreforhold. Motoren produserer flere hestekrefter enn Chevrolet Tahoe og GMC Yukon hybrider. Likevel Dodge og Chrysler hybrider kan bare oppnå 19 mpg i byen og 20 på motorveien.
Nye kontrollmetoder

I 2007 vedtok EPA nye testprosedyrer å bedre reflektere sjåførenes vaner og faktiske kjøreforhold. Regioner med kaldere klima, for eksempel påvirke gass kjørelengde fordi det endrer luft /drivstoffblandingen. Førere som bor i urbane områder stri med stop-and-go-trafikk. EPA har også i sine data kjørelengde rapporter direkte fra bileiere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135178.html

Previous:
Next:

bensin