Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan bruke 'Clear' på bensinpumpene

Nesten alle har opplevd hva en smerte moderne teknologi kan være når det er blandet med kundeservice. Prøver å kommunisere med en slags automatisert assistent er bare frustrerende, og det er spesielt ille når maskinen ikke vil gi deg det du trenger. En av de mest irriterende situasjoner du kan finne deg selv i om automatiserte kundeservice er etter at du har rappet kortet på bensinstasjonen, og du innser du trenger å skrive inn noe eller avbryte transaksjonen. Instruksjoner
en

Sett kortet inn i det sporet på gassen pumpen og deretter raskt fjerne den. Du kan enten bruke et kredittkort eller et debetkort.
2

Kontroller kortet ditt har blitt lest. Det bør være en skjerm på rundt øyehøyde på pumpen. Hvis du rappet kortet og skjermen ber deg om å oppgi en PIN-kode eller på annen måte ber deg om å fortsette salget, vil du vite at kortet er lest.
3

Se på tastaturet og identifisere "klar"-knappen. Denne knappen skal opptre som bakoverknappen på en datamaskin, slik at du kan slette alle numrene du har begynt å skrive allerede. Hvis du ikke har begynt å skrive, "klar" vil også tjene til å avbryte transaksjonen etter noen få sekunder. Når du har truffet "klar"-knappen, vil du trenger å re-swipe kortet hvis du fortsatt ønsker å kjøpe gass.
4

Hit "klar" så mange ganger som du trenger for å slette numrene du har skrevet. Avhengig av pumpen, vil enten ett nummer slettes hver gang du treffer "klar", eller hele skjermen vil bli startet på nytt, slik at du kan begynne å skrive fra bunnen av.
5

Snakk til bensinstasjonen ledsager hvis "klar"-knappen ikke slette noen tall eller kansellere transaksjonen. Forlater pumpen med kortinformasjonen din fortsatt aktiv kan tillate den neste som trekker i å pumpe gass ved hjelp av kortet ditt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135267.html

Previous:
Next:

bensin