Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Gir Premium Gass mer hestekrefter ?

Premium , også kjent som 93 oktan bensin , er den dyreste bensin ved pumpen. Premium bensin gjør, og gir ikke mer hestekrefter , avhengig av hvilken type bilmotor den brukes i. High Performance Engines

Høy ytelse motorer gevinst hestekrefter fra bruk av premium bensin . Eksempler er biler av merker som Volvo og Mercedes eller sport modeller av motorsykler . Slike motorer også kjøre på lavere graderinger av bensin , men på bekostning av hestekrefter og ytelse.
Non High Performance Engines

ikke høy ytelse motorer ikke får hestekrefter fra bruken av premium bensin . Eksempler er biler av merker som Ford , General Motors og Chrysler eller "økonomi" klasse biler . Premium bensin renser drivstoffsystemet til en viss grad , men legger ikke hestekrefter .
Discover Your Motortype

vite din motortype er nøkkelen til om det vil få mer hestekrefter fra premium bensin . Konsultere bilens brukerhåndbok for å se hva slags drivstoff den er laget for å kjøre på . Hvis du ikke lenger har eierens manuell eller informasjonen ikke er oppført , kan du kontakte produsenten av kjøretøyet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135446.html

Previous:
Next:

bensin