Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hva er noen enkle måter å forbedre Horse Power & MPG på en KIA Rio?

Legge hestekrefter og ekstra miles per gallon til din Kia Rio kan gjøres på flere forskjellige måter. Overraskende nok, å legge hestekrefter og miles per gallon betyr ikke å bruke mye penger, eller endre på dine kjørevaner som drastisk. Flere enkle reparasjoner som du kan gjøre i dag, selv, vil du spare penger på gass og legge hestekrefter til din Kia Rio. Air Flow

inntak av hver bil er lungene. Hvis du tette lungene av et menneske, begrenser det hans evne til å anstrenge seg til sitt fulle potensial. Det samme gjelder for en bil. Hvis luftfilteret på en bil er tett, skittent eller bare for liten, kan det begrense dens evne til å trekke inn den friske luften motoren trenger for å holde kjølig. Når dette skjer, blir det mindre effektiv og trenger mer drivstoff. Hold luftfilteret rent, eller enda bedre, bytte ut filteret med høy ytelse filter. Du kan kjøpe høy ytelse luftfiltre fra din lokale auto shop.
P Hvis du ønsker å gå enda lenger, kan du legge en kald luft inntak, som legger et rør til inntaket som omdirigerer luften boksen til en kaldere del av bilen (vanligvis nærmere bunnen av støtfangeren). Dette gjør bilen din for å få inn den kaldeste luften mulig, heller enn å suge i luften som har blitt varmet av motoren. Jo kaldere luft, jo mer effektiv bilen. En effektiv bil gir deg øker både hestekrefter og kjørelengde per gallon.
Injektorer

Drivstoff sprøytebrukere er ansvarlig for sprøyting din motor med bensin, og dermed skape eksplosjon som gjør en forbrenningsmotor går. Hvis en eller flere av dine injektorer er tette, er motoren din får mindre drivstoff enn den trenger. Hvis motoren din får mindre drivstoff, blir det mindre hestekrefter. Med mindre hestekrefter, trenger bilen din til å jobbe hardere for å reise med samme hastighet. Mer hestekrefter kan faktisk spare deg for gass ved å la motoren din til å jobbe mindre for å få samme resultat.
P Hvis du tilfeldigvis har en tett drivstoff injektor, eller du aldri har renset din drivstoff sprøytebrukere, kan du kjøpe drivstoff injektor renere på noen lokale auto shop. Støvsugeren er et tilsetningsstoff som du legger til i drivstofftanken neste gang du fyller opp. Tilsetningen har agenter som bryter ned klumper av bensin som normalt samler på injektorer.
Rutinemessig vedlikehold

dekk på din Kia Rio kan koste eller spare deg for miles per gallon og hestekrefter. Med riktig-oppblåst dekk, bruker bilen mindre gass og produserer flere hestekrefter enn en bil med enda en liten lufttrykk mangel. Du trenger ikke å ha en lekkasje på dekk for å miste luft, så sjekk dekkene regelmessig for best resultat.

Oljeskift hver 3000 miles er et annet viktig aspekt ved bilhold. Bare en enkel oljeskift kan legge hestekrefter og miles per gallon til hvilken som helst bil.

Tennplugger og ledninger er nok en løsning som du kan gjøre selv. Pluggene gir gnisten for din forbrenningsmotor til å operere. Drivstoffet injektorer spray drivstoff til tennpluggen, noe som fører til eksplosjonen at maskinen trenger for å fungere. Hvis tennplugger ikke gir en gnist, er motoren din ikke opererer på full kapasitet, noe som gjør det jobbe hardere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135347.html

Previous:
Next:

bensin