Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan du kan forbedre Auto gass kjørelengde

Forbedre gass kjørelengde for kjøretøyet ditt er ikke bare bra for lommeboken din, er det også bra for miljøet som helhet. Mange av oss tåpelig kaste bort gass på grunn av dårlige kjørevaner og fordi vi ikke holder våre biler i god form. Forbedre gass kjørelengde innebærer å adoptere en mer gjennomtenkt tilnærming til våre kjørevaner, og kjører mer intelligent. Selvfølgelig, å kjøpe en mer drivstoffgjerrig bil bidrar til bedre gass kjørelengde også. Men sløser med en drivstoffgjerrig bil gass hvis det ikke er drevet intelligent. Instruksjoner
Driving Tips
en

Unngå aggressiv kjøring. Rask akselerasjon og bremsing reduserer gass kjørelengde og avfall drivstoff. Ifølge US Department of Energy nedgangen i gass kjørelengde er så høyt som 33 prosent for landeveiskjøring og fem prosent for kjøring rundt i byen.
2

Følg den anbefalte fartsgrensen. Gass kjørelengde avtar raskt når bilene er kjørt over 60 miles i timen.
3

Strategisk planlegge dine daglige kjøring behov. En enkel måte å øke drivstoffeffektiviteten er å kjøre mindre ofte, og å drive et færre antall miles. Planlegge og bestemme de ulike stedene du trenger å være i løpet av dagen. Kombiner turer og husarbeid. Pendle med kollega og medarbeidere.
4

Fjern overdreven vekt på kjøretøyet. Frakte rundt unødvendige vekt i bagasjerommet på bilen din brenner ekstra gass uten grunn.
5

Ikke la din bil på tomgang unødvendig. En tomgang bilen er brennende drivstoff og kjørelengde er null.
Car Maintenance
6

rutinemessig melodi og vedlikeholde motoren din.
7

Hold dekk fylt. Under-oppblåst dekk kan redusere gass kjørelengde med tre prosent ifølge Federal Trade Commission.
8

Endre olje regelmessig og bruke anbefalte oljen for ditt kjøretøy. Ifølge US Department of Energy bruker den anbefalte oljen kan forbedre gass kjørelengde med en til to prosent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135541.html

Previous:
Next:

bensin